رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها:
جریان دانشگاهی باید بتواند در دانشگاه نقشآفرینی کند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر انتقام سخت، خاطرنشان کرد: ایران به پایگاه نظامی آمریکا موسوم به عین الاسد حمله کرد و آنان با فضاسازی رسانهای سعی کردند تعداد اندک تلفات نظامیان آمریکایی را برجسته کنند و بگویند که این ضربۀ سختی نبود! درحالی که مسئلۀ اصلی در این عملیات، این بود که برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم، پایگاه نظامی آمریکا توسط یک کشور، بهطور رسمی و علنی مورد حمله قرار میگیرد.
به گزارش ایلنا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، صبح امروز در نشست هیأت رئیسه، رؤسای استانی، مسئولان دفاتر و مدیران ستادی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با بیان اینکه موقعیتی که اکنون در آن هستیم یک موقعیت خاص محسوب میشود، افزود: گاهی در مسیر حرکت، به یک «عقبه» یا گردنهای میرسیم که تاکنون به چنین مرحله سختی نرسیده بودیم و زمانیکه از این مرحله عبور کردیم، با گردنههای سختتر مواجه خواهیم شد و این نشانگر رشد و حرکت رو به جلوی ما است.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر «پیچ تاریخی» گفت: امروز ما از گردنههای دشواری عبور کردهایم و به قله نزدیک شدهایم. اتفاقات و صحنههایی که اکنون با آنها مواجه هستیم، نشانگر درستی تحلیلهای قبلی ما دربارۀ آینده است.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب افزود: هزینه تسلیم و سازش در برابر دشمن به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت است. مقاومت با اینکه هزینه دارد، اما هزینه آن به اندازه هزینه سازش نیست. جامعهای که انتظار پیروزی دارد، باید هزینه بدهد و بداند که اگر در مقابل دشمن تسلیم شود باید هزینۀ بیشتری بپردازد.
وی با اشاره به صحبت اخیر رئیس جمهور آمریکا که گفته است «ما وارد جنگ نیابتی با ایران نشدهایم» تأکید کرد: یک زمانی خطاب به ملت ایران میگفتند «همه گزینهها روی میز است» که این به منزلۀ گزینه نظامی بود. کسانی که در آن زمان میخواستند ما را وادار به عقبنشینی کنند، میگفتند مهمترین ابزار برای تهدید ایران، گزینه نظامی است اما امروز دیگر از گزینۀ نظامی سخن نمیگویند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تأکید بر چالش بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در منطقه بیان کرد: حضور آمریکا در منطقه، از طرفی موجب ویرانی، غارت و زیر سلطه نگه داشتن کشورهای منطقه است و از طرف دیگر، اجازۀ رشد و نقشآفرینی سیاسی، اقتصادی و بینالمللی به این کشورها نمیدهد. آمریکا با استقرار پایگاههای نظامی در کشورهای منطقه، همچون عراق، افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس، به دنبال حفظ موقعیت خود و ادامۀ سلطه بر منطقه خاورمیانه است.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی با بیان اینکه آمریکا در نظر دارد که منابع انرژی و تغذیه آینده دنیا را همچنان در سیطره خود نگه دارد، تصریح کرد: آمریکا باعث تأسیس جریان داعش شد تا در عراق، سوریه و لبنان، میان شیعه و سنی، نزاع و جنگ راه بیاندازد اما شهید سلیمانی این نقشه را بر هم زد، حکومت داعش را ریشه کن ساخت، اجازه سقوط عراق را نداد و نقشههای شوم آنان را باطل کرد.
وی با تأکید بر اینکه آمریکاییها قصد داشتند با تسلط بر باب المندب، به عنوان شاهراه اقتصادی دنیا، نفوذ جمهوری اسلامی بر ملت یمن و انصارالله را از بین ببرند، گفت: نتیجه حمله عربستان به یمن مظلوم که از امکانات اولیهای مثل غذا و سوخت هم محروم بود، چه شد؟ ما اکنون با یک یمن مقتدر و انصارالله قوی مواجه هستیم. در آن زمان، مشاهده کردیم که با مقاومت یمنیها، عربستان مجبور به پذیرش آتشبس شد و با یک چرخش آشکار، به سمت جمهوری اسلامی برگشت و خواستار تجدید روابط با ایران شد.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی در ادامه عنوان کرد: موضوع دیگر، خروج مفتضحانه آمریکا از افغانستان بود. آمریکا، حاج قاسم سلیمانی را به عنوان نماد حرکت انقلاب اسلامی و مقاومت در منطقه، به شهادت رساند و انتظار داشت با شهادت ایشان، جمهوری اسلامی در منطقه، عقبنشینی سنگینی انجام دهد. در واقع آمریکا با این حرکت میخواست به جمهوری اسلامی اعلام کند که «ما شخصیت پیشرو گفتمان انقلابی شما را هدف قرار دادیم و اکنون شما بر سر دو راهی هستید که یا باید وارد جنگ بشوید و یا عقبنشینی کنید.»
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر انتقام سخت، خاطرنشان کرد: ایران به پایگاه نظامی آمریکا موسوم به عین الاسد حمله کرد و آنان با فضاسازی رسانهای سعی کردند تعداد اندک تلفات نظامیان آمریکایی را برجسته کنند و بگویند که این ضربۀ سختی نبود! درحالی که مسئلۀ اصلی در این عملیات، این بود که برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم، پایگاه نظامی آمریکا توسط یک کشور، بهطور رسمی و علنی مورد حمله قرار میگیرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با اشاره به اینکه دشمن با دکترین مقاومت نمیتواند مقابله کند، خاطرنشان کرد: آمریکا به ایران پیام میدهد که «شما در یمن نفوذ دارید…» درحالیکه جمهوری اسلامی اعلام میکند که یمن یک کشور مستقل بوده و مسئولان یمنی بهطور مستقل و هوشمندانه تصمیم میگیرند.
وی در ادامه، انتخابات امسال را نسبت به ادوار گذشته حائز اهمیت فراون خواند و افزود: انتخابات به عنوان مظهر مردمسالاری و جمهوریت نظام مورد توجه است. رهبر انقلاب فرمودند کسی که با انتخابات مخالفت کند، با اسلام و جمهوری اسلامی مخالفت کرده است؛ یعنی جمهوریت را بخشی از اسلامی بودن نظام، دانستند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در پیام نوروزی درباره انتخابات خاطرنشان کرد: مهمترین بعد انتخابات برای نظام، بعد انسانی، تمدنی و مردمسالاری است. لذا مطالبه رهبر انقلاب در درجه اول، مشارکت بالا است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با تأکید بر چهار اصل «مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت» در انتخابات از نظر رهبری تصریح کرد: مشارکت، مسئله بسیار مهمی است و انتخابات مظهر اقتدار جمهوری اسلامی است.
وی انتخاب یک مجلس فاخر و قوی را وظیفهای اجتماعی و بسیار مهم قلمداد کرد و افزود: دشمن به دنبالعدم مشارکت یا مشارکت حداقلی مردم در انتخابات است.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی در پایان تأکید کرد: فضای دانشگاهها باید در ایام انتخابات، فعال و پویا باشد و جریان دانشگاهی بتواند نقشآفرینی کند. شأن و منزلت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این نیست که درگیر مصادیق و انتخابها بشود بلکه صرفاً باید ملاکها و معیارها را تبیین کرده و همچنین به بحث افزایش مشارکت در انتخابات توجه ویژه داشته باشد.