مدیر حوزههای علمیه:
دولت و مجلس، آموزش و پرورش را حمایت کند
مدیر حوزههای علمیه کشور نیز گفت: از دولت و مجلس شورای اسلامی انتظار میرود، که برنامه هفتم توسعه را نصبالعین قرار دهند و در حمایت از آموزش و پرورش همه تلاش خود را به عمل آورند.
به گزارش ایلنا از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آیتالله علیرضا اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه برای حوزه تعلیم و تربیت عنوانهای بسیار مهم و احکام خوب و راهبردی دیده شده است.
عضو فقهای شورای نگهبان تاکید کرد: دولت و مجلس از این پس باید به عنوان نخستین اولویت کاری خود تلاش کنند تا این احکام برای آموزش و پرورش محقق شود.
امام جمعه قم گفت: امیدواریم با رویکردی که در دولت میبینیم و با همت موجود در آموزش و پرورش و با همکاریهای شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی حوزههای علمیه، شاهد یک انسجام وخیز جدید برای تعالی و رشد نظام تعلیم و تربیت باشیم.
وی ادامه داد: بسیاری از لوازم و اقتضائاتی که روزی فراهم نبود، امروز فراهم است فقط همت بلند و تلاش همه جانبه نیاز است.
آیتالله اعرافی همچنین مسئولان آموزشی و تربیتی استانها و شهرهای کشور را میدانداران و پرچمداران اصلی تعلیم و تربیت خواند و گفت: نهایتا مدیران و مربیان و معلمان مدارساند که باید در خط نخست، تمامی این برنامهها و اقتضائات را در درون مدرسه و نظام تعلیم و تربیت پیاده کنند.
مدیر حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان با ذکر این نکته که حوزه به تقسیم کار اعتقاد دارد خاطرنشان کرد: هر کاری که در ارتباط با حوزه کودک و نوجوان انجام میپذیرد باید بر اساس تخصص، آمادگیهای علمی و رعایت مرزهای تخصصی باشد.
وی اظهار کرد: برای ما منزلت مدیران و معلمان و مربیان آموزش و پرورش بسیار مورد احترام است، هم مرزهای تخصصی دانشی و هم جایگاه نهاد تعلیم و تربیت را ارج مینهیم.
اعرافی موضوع انسجام و هماهنگی میدانی در فعالیتهای فرهنگی تربیتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر در فعالیتهایمان انسجام نباشد، کوچکترین ناسازگاری در عوامل و موثران حوزه تعلیم و تربیت میتواند بحرانزا باشد و گاهی نیز به نتایج مورد نظر منجر نشود.
مدیر حوزههای علمیه تاکید کرد: همه مسئولان حوزه و آموزش و پرورش باید برای ایجاد یک نظام منسجم در فعالیتهای فرهنگی تلاش کنند.
وی افزود: آموزش، دانشافزایی و استمرار رشد علمی هر فردی که وارد فضای مدرسه و تعلیم و تربیت میشود از رسالتهای ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش است.
صحرایی گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، یک دانشآموز اگر در مدرسه مسائلی مانند توحید، معاد، نبوت، احترام به خدا، خود و خلقت همچنین ایثار و فداکاری و مهربانی و جهانیاندیشی، وطندوستی و ابتکار و کارآفرینی و تعهد را بیاموزد، به هر جامعهای برود، سرپا خواهد بود و عوامل بیرونی نمیتواند او را منحرف کند.
وی با بیان اینکه روح سند بنیادین مبتنی بر انسجام و یکپارچگی است ادامه داد: حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با همکاری یکدیگر برای کارهای فرهنگی برنامهریزی کرده، ولی آن را به صورت تخصصی اجرا میکنند.