رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد:
تشکیل ۴۰۰۰ پرونده در حوزه جرائم اقتصادی در ۹ ماهه سال جاری
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر تمرکز پلیس بر کشف پروندههای کلان و سازمانیافته گفت: در ۹ ماهه سال جاری در حوزه مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی بیش از ۴۰۰۰ پرونده تشکیل و پیگیری شد.
به گزارش ایلنا، سردار حسین رحیمی با تاکید بر این که مهمترین ماموریت و رسالت پلیس امنیت اقتصادی مقابله و مبارزه با مفاسد و جرایم اقتصادی بهمنظور ایجاد بستر سالم و لازم برای فعالیت فعالان اقتصادی است، عنوان کرد: مفسدان و مجرمان اقتصادی با اقدام مجرمانه خود و با انجام اقداماتی از جمله احتکار، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا و ... بهدنبال کسب سودهای آورده هستند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان این که در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۴ هزار پرونده در راستای مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی از جمله جرایم فرار مالیاتی، احتکار، زمینخواری، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا، رباخواری، تعدی به اموال دولتی و ... شکیل و پیگیری شده است، بیان کرد: به طور حتم در این رابطه همکاری هموطنان گرامی میتواند پلیس را در اجرای بهتر ماموریتهایش در مقابله و مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی بیش از پیش یاری رساند.
رحیمی با اشاره به رشد ۱۲۴ درصدی کشفیات این پلیس در حوزه کالای احتکاری در ۹ ماهه امسال، گفت: در سال جاری با تلاشهای صورتگرفته در حوزه مبارزه با اخلال در نظام اقتصادی کشور شاهد رشد ۹ درصدی پروندههای تشکیل شده در این حوزه هستیم که در این زمینه بیشترین تمرکز پلیس بر پروندهای مهم و کلان و سازمانیافته است.
وی در تشریح اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در مقابله با پدیده زمینخواری و با اشاره به این که در ۹ ماهه سال جاری در حوزه زمینخواری تعداد ۱۲۷۹ فقره پرونده تشکیل شده است، گفت: در این رابطه ۳۱۶۹ هکتار زمین به ارزش بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال کشف شده است و بیشترین پروندههای تشکیلشده در این حوزه مربوط به استانهای هرمزگان و چهارمحال و بختیاری است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: برابر بررسیهای صورت گرفته در موضوع زمینخواری در بحث تشکیل پرونده در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، شاهد رشد ۸ درصدی و از لحاظ مالی شاهد رشد ۴۰ درصدی ارزش ریالی پروندههای تشکیل و کشفشده در این حوزه هستیم.
رحیمی با بیان این که در حوزه فرار مالیاتی با توجه به این که مالیات سهم ویژهای در رشد و شکوفایی و پیشرفت هر کشوری ایفا میکند و از جمله منابع در آمدی کشور است، افزود: در سال جاری در حوزه فرار مالیاتی با تمرکز بر پروندههای کلان و سازمانیافته شاهد رشد ۲ درصدی پروندههای تشکیلشده و افزایش ۱۷۹ درصدی ارزش ریالی این پروندهها هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات این پلیس در مبارزه با موضوع اختلاس خاطرنشان کرد: در سال جاری ضمن تعامل هدفمند با سازمانهای دولتی و مامور به خدمات عمومی و شناسایی نشانگاههای اقتصادی و بهره گیری از ظرفیتهای درون و برونسازمانی شاهد رشد ۶۲ درصدی پروندههای تشکیل شده در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به این که در حوزه تسهیلات غیر مجاز بانکی نیز کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فعال هستند و پیگیریهای لازم را دارند، افزود: در این حوزه با تلاشهای صورتگرفته و همکاری سازمانها و سیستم بانکی و ردههای نظارتی شاهد رشد ۲۶ درصدی پروندههای تشکیل شده هستیم.
رحیمی افزود: در این رابطه همچنین شاهد رشد ۷۹ درصدی ارزش ریالی پروندههای کشفشده و نیز رشد ۹۰ درصدی متهمان دستگیر شده هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان این که برخورد با موضوع رشا و ارتشا هم از جمله ماموریتهای این پلیس است از رشد ۴ درصدی پروندههای تشکیل شده در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به این که مقابله با احتکار هم از ماموریتهای پلیس امنیت اقتصادی است و با توجه به اینکه این عمل مجرمانه بر سلامت اقتصاد کشور تاثیرگذار است، اظهار داشت: در ۹ ماهه سال جاری تعداد ۸۲۴ فقره پرونده به ارزش ۵۷۵۳ میلیارد تومان کشف شده است.
وی افزود: کشف نزدیک به ۱۴ هزار لاستیک احتکار شده به ارزش ۳۵ میلیارد تومان و کشف ۱۲۴ هزار قلم انواع دارو به ارزش ۵ میلیارد تومان از جمله مهمترین پروندههای کشفشده در این حوزه است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر این که همراهی و همکاری مردم میتواند پلیس را در برخورد بهتر و سریعتر با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری کند، خاطرنشان کرد: هموطنان محترم میتوانند اخبار و اطلاعات خود در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی را با سامانه ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا درمیان بگذارند.
براساس گزارش خبرگزاری پلیس، رحیمی در پایان گفت: در روزهای اخیر شاهد تماسهای هموطنان عزیزمان با سامانه ۰۹۶۳۰۰ هستیم که این مهم در حقیقت موتور پیشرانی است که میتواند عرصه را بر مجرمان و مفسدان اقتصادی تنگتر کند.