خبرگزاری کار ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح کرد: 

پویش ملی سلامت گامی در جهت ارتقای سواد سلامت جامعه

پویش ملی سلامت گامی در جهت ارتقای سواد سلامت جامعه
کد خبر : ۱۴۲۷۶۲۲

معاون بهداشت وزارت بهداشت اجرای پویش ملی سلامت را گامی در جهت ارتقای سواد سلامت جامعه دانست و گفت: در این پویش، دو عامل خطر مهم در افزایش احتمال به بیماری هاق قلبی و عروقی و مغزی انتخاب شد تا آگاهی افراد نسبت به دو بیماری پرفشاری خون و دیابت افزایش یابد و تحت مراقبت و درمان قرار گیرند.

به گزارش ایلنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسین فرشیدی در وبینار تقویت اطلاع‌رسانی پویش ملی سلامت در استودیو سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه پویش ملی سلامت، ۱۵ دی ماه متوقف نمی‌شود، افزود: کار اصلی ما بعد از این پویش آغاز می‌شود تا بیماران شناسایی شده در این پویش، خدمات بهداشتی و درمانی لازم را دریافت کنند. 

وی با اشاره به غربالگری حدود ۱۴ میلیون نفر از جمعیت هدف در این پویش تا کنون، گفت: حدود ۷ درصد از جمعیت غربالگری شده در پویش ملی سلامت، در مرحله پیش دیابت و ۲ درصد نیز مبتلا به دیابت هستند که شناختی از بیماری خود ندارند. 

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: پرفشاری خون در بیش از ۹۵ از موارد، علائمی ندارد و بی‌علامتی، شایع‌ترین علامت این بیماری است. سنجش فشارخون باید بخشی از خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران باشد. مرگ و میر و عوارض ناشی از پرفشاری خون و دیابت در کشور، چشمگیر است. 

 فرشیدی بر اهمیت مستندسازی از پویش ملی سلامت تاکید کرد و گفت: نمونه‌های شاخصی در این پویش بدست آمده که افراد زیادی از بیماری خود آگاهی پیدا کرده‌اند و انعکاس این نمونه‌ها در جامعه می‌تواند در افزایش مشارکت سایر افراد در این پویش نیز موثر باشد. 

وی از تقویت اجرای پویش ملی سلامت با مشارکت هلال احمر و بسیج خبر داد و گفت: امیدواریم مشارکت روزانه یک میلیون نفر در پویش ملی سلامت، ارتقا پیدا کند چراکه با مشارکت گروه‌هایی مانند هلال احمر و بسیج، تجارب موفقی در اجرای طرح شهید سلیمانی به دست آمده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز