خبرگزاری کار ایران

در سازمان منابع طبیعی کشور صورت گرفت:

بررسی مشکلات راه‌اندازی زیرسامانه پایش پنجره واحد مدیریت زمین

بررسی مشکلات راه‌اندازی زیرسامانه پایش پنجره واحد مدیریت زمین
کد خبر : ۱۳۸۹۳۶۴

شورای راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین متشکل از نمایندگان برخی دستگاه‌های اجرایی در محل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تشکیل جلسه داد و مشکلات و موانع راه‌اندازی زیرسامانه پایش پنجره واحد مدیریت زمین و راهکارهای دستیابی آسان مردم به این سامانه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، حسین میررجبی، معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی در این جلسه  درباره پیگیری روند اجرای پنجره واحد مدیریت زمین گزارشاتی ارائه کرد و گفت: برابر ماده ۵ ضوابط اجرایی مدیریت زمین، منشور پنجره واحد تهیه شد و جهت اظهار نظر و رسیدگی در کارگروه فراقوه‌ای قرار گرفت و خوشبختانه در مردادماه امسال با تلاش کارگروه فراقوه‌ای و همچنین ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ابلاغ شد.

میررجبی از اتصال ۱۸ استان کشور به زیرسامانه پنجره واحد مدیریت زمین خبر داد و افزود: در صدد فراهم کردن شرایطی هستیم تا سایر استان‌ها به این سامانه اتصال پیدا کنند.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی کشور ادامه داد: با وجود این که همه دستگاه‌ها اطلاعات اولیه و مقدماتی را بارگذاری کرده‌اند، اما هنوز برخی دستگاه‌ها به درگاه صدور مجوز متقاضیان اتصال پیدا نکرده‌اند و متاسفانه صدور مجوزی از این طریق صورت نپذیرفته است که ما پیگیری می‌کنیم قطعا باید نسبت به کوتاهی‌ها و قصوری که دارند، پاسخگو باشند.

در ادامه این جلسه، مازیار مباشری، مدیرکل دفتر تدوین ضوابط فنی و مقررات دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات و مجری پروژه پنجره واحد مدیریت زمین، ضمن مروری بر آخرین وضعیت سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بیان داشت: سامانه یک پلتفرمی بین دستگاهی است که به انجام دو اقدام مهم و اساسی در حوزه اراضی شامل صدور الکترونیکی مجوزهای حوزه زمین و پایش اراضی کشور با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای می‌پردازد.

وی در موضوع پایش اراضی به سه بخش تامین تصاویر، پردازش تصاویر و توزیع تصاویر اشاره کرد و گفـت: در این سه حوزه با چالش و مشکلاتی روبه‌رو هستیم و هنوز برای تمامی پهنه‌ها نقشه لازم وجود ندارد و از این بابت روند کار پنجره واحد مدیریت زمین به‌کندی پیش می‌رود.

در پایان این جلسه، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و مدیر راهبری و هماهنگی امور سامانه پنجره واحد مدیریت زمین گفت: نتیجه کار سامانه باید دسترسی سهل‌الوصول مردم محلی و روستایی به سامانه باشد؛ مردمانی که ناچارند برای گرفتن یک مجوز ماه‌ها به ادارات مختلف مراجعه کنند و در صف انتظار بمانند. این سامانه باید موجب رضایت‌مندی مردم شود.

نوبخت افزود: ما نباید نگاه یک بعدی به موضوع سامانه داشته باشیم، زیرا برخی دستگاه‌ها اقدامات زیادی انجام دادند تا این سامانه راه‌اندازی شود و شکل بگیرد. برخی دستگاه‌ها هم در این میان کوتاهی و قصور داشته‌اند. این کم‌کاری‌ها از سوی برخی دستگاه‌ها باید مشخص و اعلام شود.

نوبخت گفت: با توجه به این که راهبر این سامانه سازمان منابع طبیعی است، قطعا نگاه افکار عمومی و رسانه‌ها بیشتر متوجه این سازمان است. تلاش می‌کنیم تا پایان شهریورماه تمام استان‌ها را در زیرسامانه پایش حداقل در یک پهنه اتصال بدهیم و این اتصال و صدور مجوز زمانی می‌تواند جنبه کامل عملکردی به خود بگیرد که دیگر دستگاه‌ها نیز وظیفه خود را به‌خوبی انجام دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز