اعلام شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه پیام نور
متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری تخصصی(Ph.D ) دانشگاه پیام نور تا ۲۳ مرداد میتوانند در این دوره ثبت نام کنند.
به گزارش ایلنا، دانشگاه پیام نور اعلام کرد؛ در راستای شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان و هدایت آنان به سمت اولویت های راهبردی کشور در حوزه های مختلف علوم و به استناد آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری تخصصی(Ph.D ) بر اساس شیوه استاد محور مبتنی بر رفع نیازهای کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قصد دارد از بین دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد، بدون شرکت در آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری تخصصی و در صورت احراز شرایط ذیل در نیم سال اول سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۳ اقدام به جذب دانشجو نماید.
واجدین شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه پیام نور می توانند تا ۲۳ مرداد ماه جاری با مراجعه به سامانه ثبت نام به نشانی ir.ac.pnu.reg://https نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. دانشجو ملزم به مطالعه دقیق دفترچه ثبت نام، پیش از ورود به مرحله پرداخت است.
داشتن حداقل معدل کل ۱۶ در دوره کارشناسی و معدل کل ۱۷ در دوره کارشناسی ارشد مرتبط یا معدل همتراز شده هر یک از دورهه ای یادشده از شرایط شرکت در فراخوان فوق است و معدل دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب نمره پایان نامه می باشد.
در فراخوان فوق تعیین معدل همتراز توسط دانشگاه بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه انجام می شود. تمامی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد تا تاریخ ۳۱ می توانند در این پذیرش، شرکت نمایند. ملاک پذیرش داوطلبان، همنام بودن مدرک کارشناسی ارشد با عنوان رشته دکتری مورد تقاضا و بر اساس تشخیص گروه آموزشی عنوان شده است و مدرک کارشناسی مد نظر در این آیین نامه باید پیش از مدرک کارشناسی ارشد مرتبط اخذ شده باشد.
طبق اعلام دانشگاه پیام نور؛ دارندگان مدرک حوزوی معادل کارشناسی چنانچه دوره کارشناسی ارشد خود را از طریق آزمون تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش وارد شده اند، با احراز سایر شرایط می توانند متقاضی استفاده از تسهیلات این آیین نامه باشند و دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور فارغ التحصیل شوند. در غیر این صورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.
هر متقاضی می تواند به صورت همزمان از تسهیلات هر دو آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان مقطع دکتری و آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان بر اساس شیوه استاد محور مبتنی بر رفع نیازهای کشور استفاده نماید. ضمن اینکه هر داوطلب، صرفا برای تحصیل در مقطع دکتری، امکان استفاده از تسهیلات یکی از آیین نامه های فوق را خواهد داشت و هر گونه رابطه نسبی یا سببی دانشجو با استاد ممنوع می باشد. در صورت تخلف، از ادامه تحصیل وی ممانعت به عمل خواهد آمد.
میزان شهریه پذیرفته شدگان نهایی از طریق این آئین نامه در دانشگاه پیام نور، بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه پیام نور است. هر دانشجو صرفا می تواند اقدام به پذیرش نهایی از یک دانشگاه نماید و بعد از تایید نهایی وضعیت متقاضیان پذیرش شده، امکان تغییر رشته برای آنان میسر نخواهد بود.
همچنین ارائه مدارک و دارا بودن شرایط به هیچ عنوان به منزله پذیرش قطعی نیست و مسئولیت عواقب هرگونه مطلب خلاف واقع در مراحل ثبت نام، پذیرش و تحصیل، به عهده داوطلب خواهد بود. دانشگاه مجاز می باشد از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل آورد.
سازمان سنجش تاکید کرد؛ داوطلبان مرد نباید هیچ گونه منع قانونی به لحاظ وضعیت نظام وظیفه داشته باشند.
مدارک ارسالی داوطلبان توسط دانشگاه پیام نور بررسی و بعد از طی نمودن فرآیند پذیرش، تائید استاد مربوطه و با رعایت شرایط مندرج در آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان بر اساس شیوه استاد محور مبتنی بر رفع نیازهای کشور در دوره تحصیلی دکتری تخصصی(Ph.D ) نسبت به دعوت از واجدین شرایط برای انجام مصاحبه تخصصی اقدام خواهد شد. اسامی پذیرفته شدگان نیز پس از شرکت در مصاحبه و بررسی های علمی، جهت اخذ صلاحیت عمومی به سازمان سنجش، ارسال خواهد شد.