معاون شهردار تهران خبر داد:
تدوین سند تحول مناطق پایتخت براساس خردهفرهنگ، قومیت و جغرافیای محلات
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: تهران پس از سالها شاهد پدیدههای جدیدی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است که عمدتاً یا با محوریت مدیریت شهری بوده و یا باحمایت شهرداری تهران امکان عملیاتی شدن پیدا کرده است.
به گزارش ایلنا، محمد امین توکلی زاده گفت: تهران پس از سالها شاهد پدیدههای جدیدی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است که عمدتاً یا با محوریت مدیریت شهری بوده و یا باحمایت شهرداری تهران امکان عملیاتی شدن پیدا کرده است.
وی با اشاره به برگزاری نشست ارائه سند تحول با حضور مدیران کل، مدیران عامل و روسای ادارات، سازمانها و شرکتهای حوزه معاونت و معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲گانه، سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری تهران افزود: انتظار داریم سند تحول به اقتضای هر منطقه، هر خرده فرهنگ، قومیت، جغرافیا و وضعیت منطقهای که وجود دارد به صورت بومی تدوین شود.
معاون شهردار تهران ادامه داد: در طول ۲۲ماه فعالیت و تلاش در حوزههای فرهنگی و اجتماعی در پایتخت میتوانیم بگوییم که نگاه به شهرداری تهران تغییر کرده و این موضوع پذیرفته شده که مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی هم، توان ایدهپردازی و خلاقیت دارد و هم، توان اجرایی و عملیاتی.
وی با اشاره به اینکه تلاش ما این است که از این ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی در بستر جبهه انقلاب استفاده کنیم، بیان کرد: جریان مدیریت شهری جدید بعنوان بخشی از جبهه انقلاب توانسته جایگاه خود را در موضوعات و رویدادهای مهم اثبات کند. به همین دلیل توقعات و انتظارات بالاتری شکل گرفته و مسئولیتهای بیشتری به این جریان سپرده میشود. البته نتیجه کار قرارگاهی و نگاه جبههای در حوزه فرهنگی و اجتماعی منجر به گره گشایی در مسائل شهری به ویژه در حوزه فرهنگی و اجتماعی شده است.
توکلی زاده یادآور شد: اتصال مدیریت شهری به دریای نیروهای مردمی و انقلابی و اعتمادسازی در این حوزه منجر به شکل گیری یک جریان اثرگذار فرهنگی شده است. خوشبختانه در تمامی قرارگاههای شکل گرفته از جمله قرارگاه اجتماعی به سراغ سختترین و پیچیدهترین آسیبها مثل منع پذیرشیها رفتیم، کاری که کمتر کسی به سمت آن میرفت. ما در حوزه آسیبهای اجتماعی با نگاه تکلیف گرا و مسئولیتپذیر ورود کردیم؛ نه فرار از پاسخگویی و فرافکنی و همین امر موجب برکات زیادی شد.
به گزارش سایت شهر، وی تاکید کرد: بدون سند تحول و چشمانداز نمیتوان کار کرد به خصوص در تهران که مشکلات و مسائلش متنوع و متکثر و نوشونده است باید با چشم باز و در یک جاده مشخص و بر اساس مبانی، همراه نوآوری و کارآمدی حرکت کرد. عمیقا بر این اعتقادم برای حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی پایتخت باید تمام توانها را بسیج کرد، هیچ نهادی به تنهایی نمیتواند کاری از پیش ببرد اما با کار قرارگاهی و مردمیسازی میشود تمام این مشکلات را حل کرد. همچنین جریان تحولی شکل گرفته در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر تهران تبدیل به یک الگو برای دیگر کلانشهرها شده و امکان آن را دارد که تجارب خود را در اختیار دیگر شهرها قرار دهد.