ارتباط موثر با افراد از طریق هنر لازمه پیشتازی در تحول است
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: یکی از ابعاد هنر بودن یک دستاورد، آن است که خود فرد، از مشاهده یک واقعیت در جهان بیرونی به اوج احساس رسیده باشد و توانمندی انتقال احساس به دیگران را داشته باشد.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، «الهام یاوری»، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در آیین اختتامیه دومین جشنواره هنری سمپاد گفت: هدف نخبگی خدمت به خداوند و خلق خداوند است و از این بابت که شما این هدف را میفهمید خدا را شاکریم.
وی با تشکر از مربیان و معلمان حاضر در جلسه ادامه داد: دست معلمانمان را با تواضع و افتخار میبوسیم چرا که انسان به هرکجا که میرسد از مسیر زحمات معلمان است.
یاوری با بیان اینکه هنرمند، واقعیت موجود در جهان بیرون را درک میکند و بهخاطر هیجان این درک، تصمیم میگیرد با ابزاری که در اختیار دارد آن را به دیگران منتقل کند عنوان کرد: یکی از ابعاد هنر بودن یک دستاورد، آن است که خود فرد، از مشاهده یک واقعیت در جهان بیرونی به اوج احساس رسیده باشد و توانمندی انتقال احساس به دیگران را داشته باشد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: هنرمند خوب توانمندی خود در درک واقعیتهای جهان بیرونی و انتقال این احساسات را در خدمت حقیقتهای بزرگ قرار میدهد، اما هنرمند بد به تقلید و اقتباس و حرفزدن برای پسند دیگران بسنده میکند.
وی داشتن احساس پاک و سالم را از الزامات فعالیت هنری دانست و تصریح کرد: فردی میتواند احساسات پاک و قوی داشته باشد که از روح متعالی، پاک و خالص برخوردار باشد و برای رسیدن به چنین موهبتی باید با آدمهای خوب نشست و برخاست کرد و آثار افراد خوب را خواند، دید یا شنید و مهمتر از همه اینکه خود را از آلودگیهای دنیا حفظ کرد.
یاوری اضافه کرد: هنرمند باید بتواند احساسات خود را به حقیقتهای بزرگ گره بزند تا نتیجه کار او، مقطعی نباشد و برای اینکار، لازم است عقل نیرومند و فرهیختهای داشته باشد و در میان هنرمندانی که اعتقاداتشان در چارچوب اعتقادات ما نیست هم مشاهده میکنیم که هنرمندانی موفقتر هستند که ساعتهای زیادی را صرف تفکر و اندیشه میکنند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان توان انتقال احساسات حاصل از درک واقعیات بیرونی به سایرین را از دیگر ویژگیهای هنرمند عنوان کرد و یادآور شد: انسان بدون توانایی ارتباط با دیگران، عقیم باقی میماند و به اثرگذاری نمیرسد و در صورتی که مایل است پیشتاز تحول باشد باید دیگران را خوب بشناسد و زبان ارتباط با آنها را خوب بداند.
وی ایران را مجموعه بزرگی از آدمهای متفاوت خواند و خاطرنشان کرد: دوست داشتن ایران، یعنی دوست داشتن تک تک این آدمها و تلاش بیوقفه برای فهمیدن و شناختن آنها و اگر ما ایران را خانه امید خود میدانیم باید برای رسیدن به این فهم تلاش کنیم.