خبرگزاری کار ایران

برگزاری اولین جلسه کمیسیون ازدواج و خانواده در سال ۱۴۰۲

برگزاری اولین جلسه کمیسیون ازدواج و خانواده در سال ۱۴۰۲
کد خبر : ۱۳۶۸۸۷۰

اولین جلسه کمیسیون ازدواج و خانواده ذیل ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در سال جاری به منظور بررسی مسائل و مشکلات مراکز فعال در امر انتخاب همسر با حضور رئیس این کمیسیون برگزار شد.

به گزارش ایلنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، اولین جلسه کمیسیون ازدواج و خانواده ذیل ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در سال ۱۴۰۲ با حضور نیما بردیافر رئیس این کمیسیون و مشاور اداره کل برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان صبح امروز در ساختمان جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. 

در این جلسه که به منظور بررسی مسائل و مشکلات مراکز فعال در امر انتخاب همسر و با حضور تعدادی از مدیران این مراکز برگزار شد، حاضرین به بیان مشکلات و چالش‌های حوزه همسان گزینی و ارائه راهکارها در این زمینه پرداختند. 

«نیما بردیافر» رئیس کمیسیون ازدواج و خانواده در خصوص این جلسه به خبرنگار پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: این کمیسیون به دنبال این است که برای سال جاری عوامل مربوط به حوزه ازدواج را به صورت موضوع محور دنبال کند که در این جلسه و چند جلسه بعدی به موضوع مراکز انتخاب همسر می‌پردازیم. 

وی تصریح کرد: در رویداد ملی صبا (اولین رویداد هم اندیشی مراکز فعال در انتخاب همسر) و جلسه‌ای که با مدیران مراکز همسان گزینی داشتیم دنبال این بودیم که کارکردهای همسان گزینی و ضرورت وجود آن در کشور چیست و اساساً چه گره‌ای را باز می‌کند. 

بردیافر ادامه داد: در آن رویداد و با اتکا به پژوهش‌های معتبر، حدود ۱۵ دلیل و ضرورت برای وجود همسان گزینی در کشور احصا شد. برای مثال؛ این مراکز واسطه‌گری صحیح را رقم می‌زنند که به نوبه خود منجر به توسعه زندگی پایدار می‌شود. مراکز انتخاب همسر با مشاوره صحیح به خانواده‌ها می‌توانند یاری‌گر گروه‌های آسیب‌پذیر مانند افراد مسن، معلولان، مطلقه‌ها و یا طبقات کمتر برخوردار اجتماع بوده و مانع از پیش داوری و جایگزین شدن معیار‌های نادرست در انتخاب افراد باشند. کاهش استرس انتخاب همسر و یا کاهش هزینه‌های خواستگاری‌های متعدد، برخی دیگر از کارویژه‌های این مراکز محسوب می‌شوند. 

مشاور اداره کل برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان افزود: ما انواع مختلفی از مراکز را داریم که یکی از اهداف ما از این جلسات، بررسی مسائل و مشکلات و آسیب‌های هر یک از این مراکز است و در حقیقت آسیب‌ها و چالش‌های همسان گزینی در ایران را مورد بررسی قرار می‌دهیم و الان می‌دانیم که چه اشکالات و موانع فرهنگی، حقوقی، اجتماعی و اقتصادی و… سر راه همسان گزینی در ایران وجود دارد و بر اساس آن‌ها به راه حل‌هایی برای ارتقای همسان گزینی در ایران می‌رسیم. 

وی با بیان این که این مراکز تازه تاسیس و نوپا هستند افزود: به دنبال این هستیم در چند جلسه‌ای که با این افراد برگزار می‌کنیم به دستورالعمل واحدی برای مراکز انتخاب همسر برسیم که بر اساس آن بدانند چه اصولی را باید رعایت کنند. 

رئیس کمیسیون ازدواج و خانواده عنوان کرد: شبکه سازی، ایجاد صنف برای موضوع همسان گزینی، تاکید بر تبلیغات و فرهنگ‌سازی و معرفی این حوزه به جامعه، برخورداری از معافیت مالیاتی و خدمات شهرداری، برگزاری دوره‌های آموزشی و دانش افزایی از جمله موارد و درخواست‌های مراکز انتخاب همسر در این جلسه بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز