اتصال خروجی فاضلاب ایستگاههای مترو به شبکه فاضلاب شهری
طرح اتصال خروجی فاضلاب ایستگاههای مترو به شبکه فاضلاب شهری با اتصال خروجی فاضلاب ایستگاه شهدای هفتم تیر کلید خورد.
به گزارش ایلنا به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران، اتصال سیستم فاضلاب در ایستگاه شهدای هفتم تیر با حضور مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، علیرضا رحمتی، رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهر تهران، مجید رستمی، قائممقام عملیات شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه و جمعی از معاونین و مدیران ارشد این شرکت رونمایی شد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر در این مراسم گفت: اتصال خروجی فاضلاب شهر زیرزمینی به شبکه فاضلاب شهری کار بزرگی است که در شرکت بهرهبرداری مترو انجام شده است.
پیرهادی با اشاره به اینکه رسیدگی به مسائل زیستمحیطی بیشتر در حد شعار است، افزود: شرکت بهرهبرداری مترو با انجام این کار نشان داد که به موضوعات زیستمحیطی اعتقاد دارد.
وی با بیان این که خوشحالم موضوع جمعآوری فاضلاب در شهر زیرزمینی بالاخره بعد از چند دهه آغاز شد، گفت: بودجه ۱۴۰۲ محیطزیستیترین بودجه شهرداری تهران است و برای بسیاری از مناطق نیز بودجه محیطزیستی در نظر گرفتهایم.
پیرهادی تاکید کرد: در تلاش هستیم تصفیه خانههای محلی راهاندازی شود و بهزودی تصفیهخانهای در منطقه ۱۹ به بهرهبرداری میرسد که مشکل ۷۵ هزار خانواده را حل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بازچرخانی آب اولین الزام شهرداری در این دوره است، اظهار داشت: در شهرداری اولین طرح جامع فضای سبز شهر را تدوین میکنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در سال گذشته اقدامات خوبی انجام شده و در تلاش هستیم تا در بخشهای مختلف و محیطزیست که تا کنون مورد توجه نبوده نیز کارهایی مثل طرح جامع آب خام را پیگیری، تنظیم و تصویب کنیم.
وی توجه بهسلامت شهروندان را مهم دانست و خاطرنشان کرد: بیش از پنجاه درصد بودجه امسال به حملونقل اختصاصیافته، چراکه تنها راه برونرفت از آلودگی هوا، توسعه حملونقل عمومی است.
پیرهادی از مسئولین مترو خواست تا واحد محیطزیست را بهصورت مستقل در شرکت بهرهبرداری احیا کنند تا اهمیت این موضوع به خوبی نمود پیدا کند.
در ادامه قائممقام عملیات شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه اتصال خروجی فاضلاب ایستگاههای مترو برای اولینبار در شهر زیر زمینی انجام شد، گفت: متروی تهران و حومه با ۱۵۰ ایستگاه باید به یک شبکه گسترده متصل شود تا مخاطرات زیستمحیطی که بهخاطر متصل نبودن خروجی فاضلاب همراه هست بر طرف شود.
رستمی خاطرنشان کرد: متروی تهران به عنوان تنها حملونقل پاک درونشهری همیشه یک شرکت پیشرو در حفظ محیطزیست و هوای پاک است.
در ادامه هدایتیفر، مدیر پروژه آب و فاضلاب مترو نیز ضمن تشکر از حمایتهای ویژه آقای پیرهادی در شورای شهر و مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه، گزارشی از روند اجرایی اتصال فاضلاب ایستگاه شهدای هفتم تیر به سیستم فاضلاب شهری و تأثیر آن در کاهش آلودگیهای زیست محیطی ارائه داد. وی از تخصیص سرفصل بودجه به این پروژه خبر داد.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهر تهران نیز در این مراسم گفت مترو از منظر حملونقل عمومی جذابترین، سریعترین و پاکترین وسیله حملونقل عمومی است.
علیرضا رحمتی افزود: متروی تهران با توجه به حجم مخاطبانی که روزانه در آن تردد دارند میتواند مرکز آموزشی باشد تا سبک زندگی شهروندان اصلاح شود.
وی در ادامه تاکید کرد: موضوعات محیطزیستی مطالبهای مردمی است و باید به آن بیشتر توجه کنیم.
در پایان مراسم، پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با مترو به ایستگاه امام خمینی (ره) رفت و از نزدیک مشکلات مسافران شهر زیرزمینی را بررسی کرد.