در جلسه امروز شورای شهر تهران مطرح شد:
گلایه عضو شورا از ارائه نشدن لایحه نرخ کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس
عضو شورای شهر تهران از عدم ارائه لایحه نرخ کرایه تاکسی اتوبوس و مترو از سوی شهرداری تهران گلایه کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، صد و سی و دومین جلسه شورای شهر با حضور اعضای شورای شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران محمد امین توکلیزاده و سایر معاونان شهرداری برگزار شد. در بخش اول جلسه امروز شورای شهر در ابتدا تذکرات اعضا مطرح شد.
در اولین تذکر جعفر تشکری هاشمی عضو شورای شهر تهران گفت: امروز نهم اسفندماه است، اما هنوز لوایح مربوط به نرخ کرایه مترو، تاکسی و اتوبوس و ... را اعلام نکردهاند.
وی ادامه داد: تقاضا می کنم قبل از سال اعلام کرده تا ما این نرخ ها را ارزیابی و بررسی کنیم و باید زمان لازم را در اختیار داشته باشیم.
این عضو شورای شهر گفت: باید ارزیابی شود پیشنهادات دوستان به نوعی تصمیم گیری شود که هم حقوق شهروندان رعایت شود و هم حقوق رانندگان تاکسی تا هم منجر به تخلف نشود و هم اعتراضات آنها را به دنبال نداشته باشد.
تشکری هاشمی تصریح کرد: شنیده ام که لوایح به شهرداری داده شده اما شهرداری به شورا ارائه نکرده است.
در ادامه تذکرات میثم مظفر با اشاره به اینکه عدم گفت و گو بین مدیران سازمان تاکسیرانی و تاکسیرانان چالش های زیادی ایجاد می کند، گفت: این شکاف و عدم گفت و گو آستانه تحمل را کاهش می دهد و امروز تاکسیرانان در فرودگاه مهرآباد نسبت به نرخ کرایه اعتراض داشتند و از خدمت سر باز زدند.
وی با اشاره به گلایه رانندگان تاکسی فرودگاه گفت: اگر روز گذشته مدیران در فرودگاه حضور پیدا کرده و با رانندگان صحبت می کردند، امروز اینگونه نمی شد چراکه نرخ کرایه دست شهرداری است و در روزهای آینده در شورا بررسی می شود.
مظفر خاطرنشان کرد: امیدواریم شورا نیز به نیاز و مطالبات تاکسیرانان پاسخ مثبت دهد و نرخ را متناسب با نیاز آنها و در نظر گرفتن شرایط جامعه و معیشت مردم مصوب کند.
وی همچنین درباره قرارداد سرویس دانش آموزان استثنایی گفت: قرارداد سرویس دانش آموزان استثنایی هنوز منعقد نشده است هنوز مبالغ به صورت علی الحساب پرداخت می شود و نیاز است که تبدیل به قرارداد شود تا ذی نفعان و شرکت ها امنیت روانی داشته باشند؛ پیش پرداخت به معنای حل مسئله نیست و تاکسیرانی باید به شکل حقوقی حل مسئله کند.
در ادامه حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به حضور خود در منطقه پنج،گفت: برخی پل های مکانیزه خراب شده اند و پل های فعال نیز سنسور ندارند و مدام کار می کنند که موجب خرابی آنها می شود و مصرف برق را افزایش خواهد داد.
وی ادامه داد: هزینه قبض برق این پل ها به تنهایی ۳۰۰ میلیون تومان است و از طرفی فعالیت مداوم این پله ها باعث نارضایتی سالخوردگان می شود.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در خیابان خوش چهار ملک سالها خالی بودند، مردم سالیان سال در این منطقه در ترافیک بودند و حالا مشکل این چهار ملک که بیش از ۲۰ سال راه مردم را تنگ کرده بود و محلی برای تجمع کارتن خواب ها بود، برطرف شده که قابل تقدیر است.