خبرگزاری کار ایران

در هزار و بیست و پنجمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش صورت گرفت؛

تصویب ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی

تصویب ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی
کد خبر : ۱۳۳۳۳۱۳

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به این که کار آموزش و پرورش، یک کار حساس و تاثیرگذار در سرنوشت کشور است، گفت: باید از تعطیلی مدارس به جز در موارد استثنایی جلوگیری کرد.

به گزارش ایلنا از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، یوسف نوری با ارائه فعالیت‌های آموزش و پرورش گفت: در جشنواره فیلم فجر دو فیلم از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیمرغ و نشان برتر گرفتند. 

وی در ادامه اظهار کرد: باید از تعطیل کردن مدارس جلوگیری شود مگر در موارد بحرانی و استثنایی که راه چاره‌ای جز آموزش مجازی وجود ندارد. 

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: دروس دینی و تاریخ در مدارس نیازمند توجه جدی است. این دروس نقش موثری در شکل گیری هویت اسلامی و ایرانی دانش آموزان دارد. 

نوری با اشاره به اینکه کار آموزش و پرورش، یک کار حساس و تاثیرگذار در سرنوشت کشور است، اظهار داشت: برخی از مسائل آموزشی و پرورشی را باید خوب ریشه‌یابی تا مانعی برای کار آموزش و پرورش کشور ایجاد نکنند. 

در ادامه این جلسه، محمود امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به مذاکرات و مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی پس از ارائه پیشنهادها و نظرات اعضای شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید. 

امانی افزود: بر اساس این ماده واحده؛ به استناد بندهای ۴ و ۷ راهبردهای کلان و راهکارهای ۳-۵.۲-۱۷، و ۴.۱۷ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و به منظور فراهم کردن فرصت‌های مناسب برای تعلیم و تربیت، تسهیل فرایند آموزش و یادگیری، ارتقای کیفیت فرایند تعلیم و تربیت با تکیه بر استفاده هوشمندانه از فناوری‌های نوین و افزایش پوشش تحصیلی ایرانیان خارج از کشور که امکان دسترسی یا حضور در کلاس‌های درس را ندارند، خارجیان علاقه‌مند به تحصیل در نظام آموزشی جمهوری اسلامی ایران، اتباع خارجی داخل کشور، داوطلبان آزاد و دانش آموزان لازم التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل راه اندازی می‌شود. 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: در این ماده واحده اصل بر آموزش حضوری است مگر در موارد استثنایی و به تشخیص شورای مدرسه از آموزش مجازی استفاده می‌شود. امتحان مدارس مجازی به صورت حضوری می‌باشد. 

امانی ابراز کرد: دانش آموزان لازم التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل باید در مدارس روزانه ثبت نام و به صورت حضوری تحصیل کنند اما در صورت‌عدم امکان تحصیل حضوری، ثبت نام آنان در مدارس مجازی منوط به اخذ مجوز ار کمیسیون خاص آموزش و پرورش محل با رعایت شرایط مندرج در این مصوبه می‌باشد. 

وی اظهار داشت: بر اساس این ماده واحده به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده می‌شود مدرسه مجازی را برای سال‌های تحصیلی ۱۴۰۲.۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ به صورت آزمایشی و در چارچوب مقررات و ضوابط مدارس آموزش از راه دور و شیوه نامه مربوط که توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود به صورت دولتی یا غیردولتی برای تمامی دوره‌های تحصیلی ایجاد و نسبت به ثبت نام و آموزش دانش آموزان و داوطلبان متقاضی اقدام کند. 

متن کامل این مصوبه بعد از انجام اصلاحات لازم و تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجراء به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود. 

شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه گزارشی از برگزاری رویداد چهارسوق ارائه شد و در ادامه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله: لزوم پاسخگویی به سئوالات مذهبی دانش آموزان، توجه جدی به آموزش کودکان استثنایی اوتیسم و تدوین کتاب‌های درسی ویژه آنان، توجه به مدارس خیرساز، نظارت دقیق بر شهریه مدارس غیرانتفاعی، توجه به بحث شاداب‌سازی مدارس، تشکیل پرونده سلامت برای دانش آموزان و انجام مشاوره‌های لازم در مورد آسیب‌های اجتماعی، توجه به آموزش و پرورش دانش آموزان مناطق زلزله زده و… مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز