برچیده شدن همه مدارس سنگی خشکهچین تا پایان شهریور ۱۴۰۲
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتتاح هنرستان مارون ۳ ماهشهر، گفت: مدرسهسازی یکی از عرصههای به کارگیری ظرفیت مردمی در امور کشور است.
به گزارش ایلنا از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، حمیدرضا خانمحمدی در حاشیه افتتاح هنرستان مارون ۳ ماهشهر با بیان اینکه بیشتر مدارس سنگی کشور در استانهای حاشیه زاگرس قرار دارد، افزود: در طرح «شهیدرضا پناهی» همه این مدارس سنگی خشکه چین را تا پایان شهریور۱۴۰۲، ساماندهی و جایگزین میکنیم.
وی ادامه داد: یکی از اصول دولت مردمی سیزدهم به کارگیری ظرفیت مردمی برای انجام امور و کارهاست و مدرسهسازی یکی از این عرصه هاست که با مشارکت و همت مردم و خیرین انجام میشود.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: خوشبختانه در سال گذشته بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از سوی خیران مدرسه ساز کشور برای امر مدرسه سازی پرداخت شده است، که این مهم نشان دهنده همنوایی و همصدایی برای امر مدرسه سازی است.
خانمحمدی اظهار داشت: اگر همه به امر مدرسه سازی و مدرسه یاری توجه کنند نسل آینده آنگونه که باید تربیت میشوند و ارزش افزودهای که دانش آموزان به عنوان نسل آینده کشور خواهند داشت چند برابر خواهد شد.
وی با قدردانی از خیرین حقیقی و حقوقی استان خوزستان گفت: متخصصانی که در این منطقه کار میکنند همه از این مدارس رشد کردند و پرورش یافتند و مدرسهای که امروز افتتاح شد یک هنرستان است که با رویکرد توسعه مهارت آموزی و آموزشهای صنعتی ساخته شده است.
هنرستان ۹ کلاسه مارون ۳ با همکاری شرکت پتروشیمی مارون با زیربنای ۱۶۲۴ مترمربع در زمینی به مساحت ۳۱۶۲ مترمربع و هزینهای بالغ بر ۱۵۲ میلیارد ریال ساخته شده است، که دارای سه فضای کارگاهی، کتابخانه، نمازخانه و سالن امتحانات است.