خبرگزاری کار ایران

وحیدی:

عمده آسیب‌های امروز جامعه ناشی از ورود فرهنگ مهاجم و مخرب غربی است

عمده آسیب‌های امروز جامعه ناشی از ورود فرهنگ مهاجم و مخرب غربی است
کد خبر : ۱۲۹۵۳۰۲

وزیر کشور گفت: عمده آسیب‌هایی که امروز در جامعه ما است ناشی از ورود فرهنگ مهاجم و مخرب غربی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، احمد وحیدی، وزیر کشور در نشست علمی و تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهزیستی کشور که صبح امروز با حضور صولت مرتضوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، احمد وحیدی وزیر کشور و علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، گفت: ذات و برنامه این سازمان کمک رسانی به افراد آسیب دیده است یک سازمان مقدس است و این از بزرگترین نعمت هایی است که یک سازمان درصدد رفع نیازهای مردم برآید.

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی اضافه بر اینکه یک نهاد انقلابی است مولود انقلاب است و نشان دهنده عمق نظام اسلامی به پرداختن به مسایل مردمی که دچار حادثه و آسیب شده‌اند و یک نهاد اجتماعی است که با فرآیندهای اجتماعی مختلفی در کشور سر و کار دارد و آنها را بررسی کرده و برای آنها چاره جویی می کند و با عموم جامعه مواجه است که یک درصدی از جامعه کل را تشکیل می دهند و همچنین یک نهاد امدادرسان و کمک رسان است و در مجموع یک نهاد با مجموعه وظایف ترکیبی است که بسیار با اهمیت است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره آسیب های اجتماعی گفت: آسیب‌های اجتماعی در هر جامعه ای است اما در جامعه ای که برخوردار  از مکتب قوی است و آرمان‌های بلند و یک رسالت مهم جهانی دارد که این رسالت یک رسالت انسانی اخلاقی است علا‌وه بر اینکه یک رسالت الهی است، آسیب‌های اجتماعی ولو اندک هم زیاد است. اگر به آمار خودکشی در دنیا نگاه کنید به مراتب بالاست اما برای کشور عزیز و مقدس ما یک مورد هم اضافه است.چرا یک فرد باید به اینجا برسد که دست به خودکشی بزند در حالی که همه چیز در جمهوری اسلامی از حیات، پویایی و بالندگی حرف می زند. اما گاهی فرد در یک انزوای روحی و اجتماعی قرار می گیرد و قادر نیست شرایط را تجزیه و تحلیل کند و قادر نیست روابط خود را با محیط برقرار کند و لذا دچار افسردگی و پریشان خاطری می‌شود و دچار یک نگرانی از آینده می شود و دست به اقدام این چنینی می زند. اما همین اقدام کاهنده روح و روان انسان‌هایی است که ناظر هستند و این مسئله در جای خودش مهم می شود و باید ریشه های آن را بشناسیم و بررسی کنیم.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: عمده آسیب‌هایی که امروز در جامعه ما است ناشی از ورود فرهنگ مهاجم و مخرب غربی است یعنی هرجا این فرهنگ توانسته راه پیدا کند و تا هر مقدار این فرهنگ نفوذ پیدا کرده ما دچار آسیب شده ایم و این نشان دهنده این است که  تمدن مخرب غربی چقدر می تواند برای روح و جسم انسانها آزار دهنده باشد و وقتی به برخی از مشکلات نگاه می کنیم متوجه می شویم که در جاهایی رخنه کرده که اتفاقا بی بهره هستند از فرهنگ بزرگ اسلامی و مکتب بزرگ انقلاب و خلاهایی ایجاد شده و آثار فرهنگی ضدبشری غربی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم جریان پیدا کرده است البته ما با زیرساختهای عمیق فرهنگی که داریم باید با آن‌ مبارزه کنیم.

وی ادامه داد: البته در تحلیل مسائل این چنینی صرفا تحلیلهای روانشناسی اتفاق می افتد تحلیل روانشناسی در جای خود مهم است اما گاهی باید به تحلیل های دیگر و آسیب‌هایی که ناشی از مسائل اجتماعی است توجه کرد و این در جای خود حائز اهمیت است. برهم کنش های اجتماعی فراوان که وجود دارد اگر مراقبت نشود می تواند آسیب‌های زیادی را ایجاد کند.

وزیر کشور با اشاره به فضای مجازی گفت: می بینیم که فضای مجاری ولنگار بدون مدیریت و بدون نظارت چه آسیب‌های بزرگی را درست کرد و همین جریاناتی که در مدت گذشته برای مردم در کف خیابان مزاحمت درست کرد اگرچه در قالب یک جنگ ترکیبی دشمن شکل گرفت و جریانات اغتشاشگر حرفه ای در کنار برخی افراد احساساتی بودند وقتی نگاه می کنیم می بینیم بخش قابل توجهی از آن به دلیل فضای مجازی بدون مدیریت و نظارت است که مخرب ذهن و روح جوان ما است که مهندسی وهن می کند و جنگ شناختی راه می اندازد و اصل آن تصرف ذهن و روح است و آنها تصرف ذهن و روح را بر تصرف زمین مقدم می دارند. 

وزیر کشور با اشاره به بازی های یارانه ای خاطرنشان کرد: حتما شنیدید که بازی هایی در دنیا رایج شده که فرد به جایی می رسد در این بازی خودش را می کشد فرهنگ منحط غربی با ابزار و فناوری روز نتیجه اش بازی ای می شود که فرد با انجام آن بازی به جایی می رسد که خودش را می کشد و در برهه ای اگر خاطرتان باشد خیلی فضای مطبوعاتی و رسانه ای را به خود مشغول کرد.

وزیر کشور تصریح کرد: این بسیار حائز اهمیت است که ما محیط خودمان را اعم از محیطی که از بیرون بر ما وارد می‌شود محیط بین المللی محیط بیرون و هم محیط اجتماعی خودمان را در تحلیل آسیب‌های اجتماعی بشناسیم و ریشه شناسی کنیم. این مسئله اهمیت کار عزیزان در سازمان بهزیستی را چند برابر و مضاعف می کند. یعنی  اگر ملاحظه می کنید احیانا آسیب‌های اجتماعی ما رو به رشد است نشان دهنده این است که ما باید در راهبردها بازنگری کنیم چراکه اصل بر این است که آسیب‌های اجتماعی  کنترل شده و هم رو به کاهش برود و انشالله به سمت حداقلی برویم و برنامه اجرایی مشخصی برای کاهش آن داشته باشیم.

وحیدی با اشاره به سازمان امور اجتماعی در وزارت کشور خاطرنشان کرد: مسئولیت اجتماعی در کلان وزارت کشور واگذار شده است از این حیث مهم این است که باید باهم کمک کنیم و بتوانیم به انسجام سیاستی و راهبردهای مشترک چندجانبه و راهکارهای کاملا حساب شده گام به گام برسیم. ما نیاز به یک برنامه داریم که به طور مثال در یک مدت مشخص این مقدار آسیب را کاهش دهیم و برای آن نیاز برنامه ریزی حساب شده و مشخصی داریم که این اتفاق گام به گام بیفتد و اگر ما در ارزیابی هایمان به این نتیجه رسیدیم که این برنامه به اندازه پاسخگو نبوده بلافاصله نسبت به اصلاح آن اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه مسایل اجتماعی بسیار پیچیده است و یک نسخه کلان برای همه جا نمی توان ارایه کرد ادامه داد: وجود وسعت و گستردگی سرزمینی و اقوام مختلف، سنت‌ها و آداب مختلف از محاسن کشور عزیز ما است و طبیعی است که سیاست‌هایی که می خواهیم انجام دهیم و راهکارهای مان باید متناسب با آن طراحی شود و این بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز