اتمام فاز نخست ساماندهی سامانههای وزارت بهداشت
معاون اجرایی مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، فناوری اطلاعات و ارتباطات را ابزاری برای ایجاد آرامش و آسایش مردم در حوزه سلامت دانست و عنوان کرد: بسیاری از نرم افزارها و سامانه ها می توانند در حوزه سلامت نقش تسهیل گری را ایفا کنند و اثربخشی آنها زمانی خواهد بود که متمرکز شوند که در تلاش هستیم این اتفاق در همه ابعاد در وزارت بهداشت صورت گیرد.
به گزارش ایلنا، علی اعظمی، ضمن اشاره به تاکیدات عین اللهی در خصوص لزوم ساماندهی و یکپارچه سازی سامانه های وزارت بهداشت، گفت: در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و تسهیل دسترسی مردم به خدمات الکترونیک نظام سلامت، فاز نخست ساماندهی سامانه های وزارت بهداشت به پایان رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سامانه های حوزه سلامت باید نظام مند شوند تا کیفیت خدمات دهی به مردم افزایش یابد، تصریح کرد: با بررسی های کارشناسی صورت گرفته و تعامل معاونت ها و مدیریت های مختلف وزارت بهداشت، سامانه های این وزارت به ۱۲۰ سامانه کاهش یافته است.
اعظمی فناوری اطلاعات و ارتباطات را ابزاری برای ایجاد آرامش و آسایش مردم در حوزه سلامت دانست و عنوان کرد: بسیاری از نرم افزارها و سامانه ها می توانند در حوزه سلامت نقش تسهیل گری را ایفا کنند و اثربخشی آنها زمانی خواهد بود که متمرکز شوند که در تلاش هستیم این اتفاق در همه ابعاد در وزارت بهداشت صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه نقاط قابل بهبود زیادی در سامانه های حوزه وزارت بهداشت وجود دارد، اظهار کرد: در تلاش هستیم طبق استانداردهای فناوری اطلاعات، سامانه های حوزه سلامت را ساماندهی کنیم تا کدینگ داده ها به صورت واحد درآمده، حجم داده ها کاهش یافته و با سهولت بیشتری در دسترس قرار گیرد و مردم نیز بتوانند به بهترین شکل ممکن از خدمات آنلاین سلامت بهره مند شوند.
معاون اجرایی مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان ابراز امیدواری کرد که به زودی در فازهای بعدی ساماندهی سامانه های وزارت بهداشت، با بهره گیری از خرد جمعی و نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات علاوه بر اینکه تعداد سامانه های فعلی کاهش یابد، سامانه های دانشکده ها، دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های تابعه نیز ساماندهی شود.