خبرگزاری کار ایران

بررسی آثار ۹۸۰۰ معلم و دانش آموز در دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد

بررسی آثار ۹۸۰۰ معلم و دانش آموز در دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد
کد خبر : ۱۲۴۵۱۴۷

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد، چهارشنبه یکم تیرماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، اختتامیه دهمین دوره جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد که پیش از این فراخوان آن در سال ۱۴۰۰ منتشر شده و با توجه به سویه‌های کرونا به تأخیر افتاده بود؛ روز چهارشنبه یکم تیرماه ساعت ۱۱ تا ۱۳ با حضور برگزیدگان کشوری در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار خواهد شد. 

طبق اعلام دبیرخانه دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد، در مرحله اول و مقدماتی ارزیابی آثار که ارزیابی در قالب غربالگری و با همراهی داوران استانی انجام شد، از ۱۱۳۷۲ اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره تعداد ۷۰۶۰ اثر به مرحله بعد راه یافتند. در مرحله دوم داوری از ۷۰۶۱ اثر، ۲۷۶ اثر به مرحله نهایی راه یافتند. آثار برگزیده در این مرحله رتبه‌بندی شده و ارزیابی نهایی آن‌ها توسط داوران ستادی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی انجام شد. 

دهمین دوره جشنواره از نگاه آمار

در مجموع ۹۷۹۸ نفر در دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد شرکت کرده‌اند که شهر تهران با ۱۲۷۶ و خراسان رضوی و فارس با ۸۴۵ شرکت کننده، حضوری پررنگ در این بخش دارند. 

در بخش بارگزاری آثار نیز شهر تهران با ۱۵۷۸ اثر اول است و اصفهان با ۱۱۸۳ اثر در جای دوم قرار دارد. 

براساس این گزارش، ۶۱۶۶ نفر معلم، ۲۲۶۷ دانش آموز؛ ۲۵۸ هنرجو؛ ۶۱۷ هنرآموز؛ ۴۰۳ دانشجو معلم و دانشجو؛ ۸۱ شرکت کننده از بخش شرکت‌ها و موسسات آزاد و ۶ نفر از بخش مدارس خارج از کشور در دهمین جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد شرکت دارند. 

اهداف جشنواره

هرساله جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی رشد با هدف حمایت از تولیدات الکترونیک معلمان و مؤسسات و شرکت‌های علمی آموزشی، توسعه و تعمیق فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی درسی و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیندهای یاددهی و یادگیری؛ ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی، ترغیب، پرورش و حمایت مالی و معنوی از توانمندی‌های معلمان، دانش‌آموزان، دانشجو معلمان و مدرسان در تولید مواد و رسانه‌های یادگیری الکترونیکی؛ تولید و تأمین محتوای الکترونیکی چندرسانه‌ای و رمزینه پاسخ سریع (QR Code) متناسب با نیاز دانش‌آموزان و معلمان و بارگذاری آثار واجد شرایط و استاندارد در شبکه ملی مدارس ایران (رشد)؛ توانمندسازی مدرسه برای ایفای نقش اصلی و محوری در نیل به وضع مطلوب در تولید و بهره‌برداری از مواد و رسانه‌های یادگیری الکترونیکی برگزار می‌شود. 

تولید محتوای الکترونیکی برای تمام دروس کتاب‌های درسی دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی (ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم: شاخه نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش) شامل رشته‌های: فیلم، انیمیشن، موشن، اینفوگرافی، بازی‌های تعاملی، تصویر سه‌بعدی، پادکست، صوت و گرافیک؛ از محورها و قالب‌های برگزاری دهمین جشنواره «تولید محتوای الکترونیکی رشد» است. 

برگزاری کارگاه آموزشی

در روز اختتامیه نیز یک کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان، معلمان، دانشجو معلمان، و دانش آموزان برگزار می‌شود. 

این کارگاه آموزشی با عنوان «تولید محتوای الکترونیکی» توسط دکتر احسان طوفانی نژاد برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی کارشناسان، معلمان، دانشجو معلمان، و دانش آموزان با محورهای «بررسی آخرین تکنیک‌ها و رویکردها و وضعیت تولید محتوای آموزشی در جهان و ایران»؛ «جایگاه تولید محتوا در نظام تعلیم و تربیت کشورهای پیشرو و ایران»؛ «آینده‌پژوهی در خصوص رویکرد‌های آتی تولید محتوای و یادگیری الکترونیکی»؛ «تعریف نوین از تولید محتوای الکترونیکی»؛ «چشم‌انداز و افق ۵ساله تولید محتوا در دنیا و جمهوری اسلامی ایران»؛ «شناسایی علوم و دانش‌های مورد نیاز معلمان و دانش آموزان در مقوله تولید محتوای الکترونیکی»؛ «راهبرد‌های حمایتی توسعه تقویت و اشاعه فرهنگ و دانش تولید محتوا توسط دست اندرکاران تعلیم و تربیت» می‌باشد. 

علاقمندان به حضور مجازی در این کارگاه می‌توانند صبح روز چهارشنبه یکم تیرماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ از طریق لینک آپارات https://www.aparat.com/himasys.com/live در این کارگاه حضور یابند. حضور مجازی در این کارگاه برای عموم آزاد است. 

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، معاونت‌های پرورشی و فرهنگی، آموزش متوسطه و آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در برگزاری این جشنواره با دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی همراهی و مشارکت داشتند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز