خبرگزاری کار ایران

رییس پلیس پیشگیری فراجا در گفت‌وگو با ایلنا:

هوشمندسازی بیش از هزار و ۵۰۰ گشت انتظامی/ فرآیند تجهیز البسه ماموران به دوربین زمانبر است

هوشمندسازی بیش از هزار و ۵۰۰ گشت انتظامی/ فرآیند تجهیز البسه ماموران به دوربین زمانبر است
کد خبر : ۱۲۳۹۸۸۸

رییس پلیس پیشگیری فراجا با ارائه توضیحاتی درباره فرآیندهوشمندسازی پلیس پیشگیری گفت: فرآیند دوربین‌دار کردن البسه پلیس به مرور کامل خواهد شد.

سردار مهدی معصوم‌بیگی، رییس پلیس پیشگیری فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره دوربین‌البسه ماموران کلانتری و پاسگاه‌ها گفت: دوربین‌های البسه ماموران کلانتری یکی از پروژه‌های فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است که به مرور در حال تکمیل است.

وی ادامه داد: بخشی از این پروژه عملیاتی شده و قسمت‌های مختلف آن نیز انجام شده است، اما در فرآیند کامل شدن قرار دارد که انشاءالله به مرور کامل خواهد شد.

رییس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه این دوربین البسه پلیس یکی از پروژه‌های قطعی انتظامی کشور است، ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی انتظامی کشور این است که در ابتدا لباس ماموران کلانتری و پاسگاه‌ها و بعد هم سایر ماموران به دوربین البسه مجهز شوند.

سردار معصوم‌بیگی در پاسخ به این سوال که آیا این پروژه در استان‌هایی که به صورت پایلوت اجرایی شده، موفقیت‌آمیز بوده‌است، تصریح کرد: بله، موفق بوده است. ما مواردی داشته‌ایم که با استفاده از مستندات دوربین، امر رسیدگی به پرونده دقیق‌تر انجام شود.

وی در پاسخ به این سوال که تا چه زمانی این روند تکمیل خواهد شد، خاطرنشان کرد: برنامه‌های فراجا اولویت‌بندی شده است. براساس اولویت‌هایی که وجود دارد فرآیند اجرایی پیش می‌رود و برهمین اساس فرآیند اجرایی دوربین‌دار کردن البسه ماموران کمی زمان‌بر است.

رییس پلیس پیشگیری فراجا ادامه داد: در حال حاضر بحث هوشمندسازی کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در اولویت قرار گرفته است و همانطور که می‌دانید پرونده‌هایی که در بیش از هزار کلانتری و پاسگاه در سطح کشور تشکیل می‌شود به صورت الکترونیک برای دادگاه ارسال می‌شود. این یک ابر پروژه است و در اولویت‌ ما قرار دارد.

سردار معصوم‌بیگی درباره گشت‌های هوشمند گفت: امروز فرآیند هوشمندسازی بیش از هزار و ۵۰۰ گشت انتظامی انجام شده است و این هم از مواردی بود که در اولویت برنامه‌های ما قرار داشت. همانطور که دوربین‌دار شدن البسه در برنامه ما وجود دارد، اولویت‌های دیگری نیز داریم بنابراین روند دوربین‌دار شدن البسه کمی طولانی می‌شود.

وی ادامه داد: برابر آیین‌دادرسی کیفری یک ظرفیتی پیش‌بینی شده است که این امکان وجود داشته باشد که تحقیق و بازجویی به صورت ویدئو کنفرانس انجام شود. در چند استان و در چند کلانتری مقدمات این فرآیند فراهم شده است و این هم یکی از برنامه‌هایی است که بتدریج انجام خواهد شد. این فرایند یک ظرفیت خوبی است که آیین‌دادرسی کیفری هم در اختیار قوه قضاییه و هم در اختیار پلیس قرار داده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز