در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:
بیش از ۸۰ درصد پروندهها در دوائر مشاوره و معاونت اجتماعی کلانتریها به صلح و سازش رسیده/ برنامههای پلیس برای پیشگیری از وقوع جرم
رییس پلیس پیشگیری پایتخت با ارائه توضیحاتی درباره داوئر مشاوره در کلانتریها گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۸۰ درصد پروندههایی که به معاونت اجتماعی ارجاع داده شده است به صلح و سازش رسیده است.
«سرهنگ جلیل موقوفهای» رییس پلیس پیشگیری پایتخت در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره داوئر مشاوره در کلانتریها گفت: معاونتهای مددکاری و اجتماعی در کلانتریها در سال ۱۴۰۰ اقدامات خوبی داشته اند.
وی ادامه داد: از کل پروندههایی که به این معاونتها ارجاع داده شدهاند بیش از ۸۰ درصد پروندههایی که به معاونت مشاوره و مددکاری ارجاع شده است به صلح و سازش رسیده است. اگر این پروندهها در این معاونت مشاوره و مددکاری بررسی نشده و این اقدامات انجام نمیشد مردم به قطعا گرفتار رفت و آمد به مراجع قضایی شده و منجر به طولانی شدن روند بررسی پروندهها میشد.
رییس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: همچنین از سوی دیگر برخی از مردم نیز به این دفاتر مشاوره مراجعه و اقدامات مشاوره انتظامی دریافت میکنند. این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه میشود.
سرهنگ موقوفهای خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۱ نیز ما تلاش میکنیم برمبنای آمار و ارقامی که داریم از دوایر مشاوره بیشتر در کلانتریها استفاده کنیم و از مردم نیز تقاضا داریم تا بیشتر از این خدمات استفاده کنند.
وی همچنین در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره افزایش کلانتریها در پایتخت در سال ۱۴۰۱ گفت: در این خصوص اقدامات خوبی از سوی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ صورت گرفته است.
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ نیز کلانتری ۱۵۵ نعمت آباد راه اندازی شد و انشالله در سال ۱۴۰۱ نیز شاهد اقدامات خوبی در این زمینه هستیم.
سرهنگ موقوفهای یادآور شد: در هر جایی اگر حوزه استحفاظی کلانتری وسعت داشته باشد ما از ایستگاههای پلیس استفاده خواهیم کرد.
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ همچنین درباره اقدامات پیشگیرانه گفت: پلیس پیشگیری با برنامهریزی و تحلیل جرم، اقدامات فنی و اطلاعاتی و همچنین با اجرای طرحهای مختلف و تیمهای پاس پیاده و گشتهای خودرویی از وقوع جرم پیشگیری میکند و این روند در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه دارد.