خبرگزاری کار ایران

پوست دچار سوختگی "ترمیم" کامل نمی‌شود

پوست دچار سوختگی "ترمیم" کامل نمی‌شود
کد خبر : ۱۲۰۹۱۴۵

مدیر عامل مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری با نگرانی از میزان آسیب های مصدومین در چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۰ با تشریح برخی خسارات بدنی بر اثر انفجار و مواد محترقه از جمله برگشت ناپذیری ترمیم کامل پوست دچار سوختگی گفت: والدین در این شب بسیار سخت گیری کنند.

به گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، «مصطفی ده مرده ای»، مدیرعامل مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری، درخصوص حوادث چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۰ عنوان کرد: متاسفانه هر سال در چهارشنبه پایان سال شاهد صحنه های تاسف آور هستیم و به طور متوسط سالیانه بالای ۱۰۰ مصدوم به بیمارستان مطهری مراجعه می کنند که اکثرا در اثر ترقه مصدوم شدند.

مدیر عامل مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری ادامه داد: معمولا بین ۲۰ تا ۲۵ نفر از این مصدومین بستری می شوند و متاسفانه تعدادی نیز فوت می کنند.

ده مرده ای تصریح کرد: متاسفانه در سال جاری یک نفر فوتی بر اثر انفجار ناشی از کارگاه ساخت ترقی ثبت شد. همچنین مصدومیت هایی که دیده می شود شامل قطع انگشت، تخلیه چشم و سوختگی وسیع است که در بسیاری از موارد منجر به ناتوانی دائمی می شود.

وی ادامه داد: این مصدومین با مشکلات مفصلی دچار بیماری پوستی نیز می شوند و معمولا پوست وقتی صدمه می بیند تا مدت های زیاد طول می کشد ترمیم شود. همچنین وقتی پوست ترمیم می شود کیفیت پوست قبلی را ندارد.

ده مرده ای با اشاره به اینکه سوختگی در کشور بسیار زیاد است، گفت: مثلا فقط ۱۲۰ تا ۱۵۰ مصدوم به بیمارستان مطهری مراجعه می کنند و اکثرا نیز صدماتی که می بینند نیاز به درمان های طولانی مدت دارند.

وی ادامه داد: امسال نیز بسیار مراجعه کننده داشتیم. ولی مردم که خیال شان از کرونا آسوده می شود فکر می کنند باید شادی خطرناک کنند ولی هیچ منطقی قبول نمی کند که یک نفر برای شادی دست به کاری بزند که یک عمر پشیمانی داشته باشد.

ده مرده ای تصریح کرد: آمارهای کنونی مصدومین به هیچ عنوان مطلوب نیست، مصدومی که امروز او را جراحی کردم بسیار ناراحت کننده بود. یک جوان که چشم او تخلیه شد و دست های او صدمه دید و سوختگی حدود ۳۰ درصد داشت و این یعنی تمام آینده او خراب می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از این حوادث و مصدومین، اقدام همه جانبه نیاز است، کارهای آموزشی باید انجام شود. صدا و سیما، آتش نشانی و مدارس باید ورود بیشتر می کردند. زیرا از سنین پایین باید به بچه ها روبرو شدن با خطر را یاد داد. در هر صورت این کار صورت نپذیرفته است. به نظر من از تجمعات جلوگیری شود و با تولید کنندگان مواد محترقه به شدت برخورد شود. پدر و مادرها نیز نباید اجازه دهند بچه ها این مواد محترقه را خریداری کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز