خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد:

نیاز به ۶۰ هزار خوابگاه متاهلی در سراسر کشور/ ارتقا سالن‌های غذاخوری ۴۹۲ میلیارد تومان بودجه می‌‌خواهد

 نیاز به ۶۰ هزار خوابگاه متاهلی در سراسر کشور/ ارتقا سالن‌های غذاخوری ۴۹۲ میلیارد تومان بودجه می‌‌خواهد
کد خبر : ۱۲۰۹۰۳۰

رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره ساخت خوابگاه‌های متاهلی و کمبود آن در کشور بیان کرد: تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ۱۵۶۴ سوئیت در کل کشور است، در صورتی که ما نیاز به ۶۰ هزار خوابگاه‌ها متاهلی داریم.

مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره برنامه‌های سال ۱۴۰۱ صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: ما برای سال جدید برنامه‌های متنوعی از جمله ارتقا خوابگاه‌ها، تبدیل آشپزخانه‎‌های سنتی به صنعتی و ارتقای سالن‌های غذا خوری را در دستور کار داریم.

وی در توضیح رسیدگی به خوابگاه‌های سراسر کشور بیان کرد: در زمینه ارتقای خوابگاه ها و آشپزخانه‌ها برنامه‌هایی که برای سال آینده داریم به این صورت است که خوابگاه‌های رتبه چهار و پنج را تا جایی که می‌توانیم به سطح یک و دو تبدیل کنیم. امسال نیز برای چند خوابگاه این کار را کردیم.

گنجی درباره خوابگاه‌های سطج پنج در کشور گفت: در سراسر کشور ۳۳ خوابگاه سطح پنج داریم که اگر دانشگاه‌ها همکاری کنند این خوابگاه‌ها را در اولویت قرار می‌دهیم تا آن‌ها را به سطح دو و سه برسانیم. همچنین ۲۸۰ خوابگاه در سراسر کشور دارای سطح چهار هستند که برنامه بعدی ما رسیدگی به این خوابگاه‌ها است و اگر بودجه کفاف دهد سعی می‌کنیم آن‌ها را به رتبه یک و دو ارتقا دهیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره ساخت خوابگاه‌های متاهلی و کمبود آن در کشور بیان کرد:تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ۱۵۶۴ سوئیت در کل کشور است، در صورتی که ما نیاز به ۶۰ هزار خوابگاه‌ها متاهلی داریم. البته که ۱۵۶۴ اصلا رقم قابل توجهی در مقابل آن نیاز واقعی نیست.

وی افزود: برنامه داریم که انشالله با توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در ماده ۷ و ۸ صندوق رفاه دانشجویان را موظف می‌کند این مشکل را به طریقی حل کنند، ما هم دنبال حل آن از سال جدید باشیم.

گنجی درباره ارتقا کیفیت آشپزخانه‌ها در سراسر کشور گفت: ما ۳۰ آشپزخانه در سراسر کشور داریم که سطح سه هستند؛ یعنی به عبارت دیگر سنتی هستند. انشالله برای سال جدید اگر بودجه کفاف دهد برنامه داریم که هر ۳۰ آشپزخانه را در صورت همکاری دانشگاه‌ها به آشپزخانه صنعتی تبدیل کنیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: همچنین تعداد ۷۸ آشپزخانه هم نیمه صنعتی هستند، بعد از اینکه آن ۳۰ آشپزخانه سنتی را به صنعتی تبدیل کردیم، برنامه بعدی این است که این ۷۸ آشپزخانه را که سطح دو هستند به سطح یک یا کاملا صنعتی تبدیل کنیم.

وی درباره ارتقا سالن‌های غذاخوری دانشگاه‌ها گفت: ما حدود ۳۳۲ سالن غذاخوری داریم که اینها دارای سطوح ۲ و۳ هستند. ۹۲ مورد از این سالن‌های غذاخوری سطح سه هستند که برای سال جدید برنامه داریم آن‌ها را به سطح یک ارتقا دهیم. اگر بودجه اضافه داشتیم آن سالن‌هایی که سطح دو هستند را حتما به سطح یک می‌رسانیم.

گنجی خاطرنشان کرد: برای ارتقا سالن‌های غذا خوری به ۴۹۲ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم تا بتوانیم آنها را از سطح سه به یک تبدیل کنیم. همچنین حدود ۱۶۶ میلیارد تومان هم برای ارتقا تجهیزات آشپزخانه‌ها نیاز داریم که آن‌ها را از سنتی به صنعتی تبدیل کنیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در پایان گفت: خوابگاه ها‌ به پنج سطح تقسیم بندی می‌شوند، ایده آل ما این است که سطح همه آنها را از پنج به یک برسانیم. ولی در واقعیت تا کنون نه بودجه آن را داشته‌ایم و نه فکر ‌می‌کنم بعد از این هم داشته باشیم. اما اگر بتوانیم سطح خوابگاه‌ها را از سطح چهار و پنج به سطح یک، دو و سه تبدیل کنیم، نیازمند مبلغ بالایی هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز