مقام عالی وزرات در ویدئو کنفرانس افتتاح مرکز جامع راهنمایی، مشاوره و آموزشهای تخصصی خانواده استان:
خانواده رکن اول تربیت در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز روز تکریم اولیاست و با عنایت به تقدم رتبهای و اولویت خانواده در سند تحول بنیادین نسبت به حکومت و رسانه بایستی با تدوین یک برنامه جامع مشارکت، از ظرفیت تمامی اولیا در تمامی واحدهای آموزشی استفاده نماییم.
به گزارش ایلنا، در ششمین روز بزرگداشت دهه مبارک فجر ۱۴۰۰ با عنوان انقلاب اسلامی، تکریم مقام زن، تحکیم بنیان خانواده، مر کز جامع راهنمایی، مشاوره و آموزشهای تخصصی خانواده استان همزمان با ۷ مرکز دیگر در استانهای فارس، کرمان، کرمانشاه، خوزستان، گیلان، هرمزگان و اصفهان توسط وزیر محترم آموزش و پرورش به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح گردید.
در این مراسم که به صورت آنلاین برگزار شد، مدیر کل انجمن اولیا و مربیان، اعضای مدعو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و در استان مدیر کل آموزش و پرورش، رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان و نمایندگان اولیا در شورای انجمن استان حضور داشتند.
در این افتتاحیه دکتر نوری از خانواده بعنوان اولین رکن تربیت در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نام برد و بر نقش بیبدیل خانواده بعنوان سرمایه گذاران آموزش و پرورش تاکید نمود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز روز تکریم اولیاست و با عنایت به تقدم رتبهای و اولویت خانواده در سند تحول بنیادین نسبت به حکومت و رسانه بایستی با تدوین یک برنامه جامع مشارکت، از ظرفیت تمامی اولیا در تمامی واحدهای آموزشی استفاده نماییم.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش نیز به خانوادهها بعنوان مخاطبان اصلی آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: یکی از محورهای اصلی فعالیت مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده در سطح کشور تحکیم بنیان خانواده هاست.
عباسپور برنامههای اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش را در هجدهمین روز بهمن ماه که به نام انقلاب اسلامی، تکریم مقام زن و تحکیم بنیان خانواده نامگذاری شده است بدین شرح اعلام کرد:
افتتاح ۳۲۰ اتاق گفتگوی اولیا در مدارس کشور
افتتاح ۸ مرکز جامع راهنمایی، مشاوره و آموزشهای تخصصی خانواده در سطح کشور
تقدیر از برگزیدهگان مجری بسته تحولی «مدرسه، کانون تربیتی محله»
رونمایی از تولیدات رسانهای اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش
لازم به ذکر است مرکزهای مشاوره و آموزشهای تخصصی خانواده در کشور به ارائه خدماتی همچون پیگیری و حل بحث اختلافهای خانوادگی، تربیت فرزندان، مسایل روحی و روانی دانش آموزان و همچنین نزاع بین خانوادهها و دانش آموزان میپردازند. همچنین این مراکز در حوزه آموزشهای تخصصی و توانمندسازی مشاورههای دیگر مراکز در سطح استان و ارائه آموزشهای تخصصی به آنان تلاش میکنند و به حل مساله و پاسخگویی مراجعه کنندگان میپردازند.