خبرگزاری کار ایران

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص):

طعم شیرین مدیریت انقلابی و اسلامی را همه مردم جهان باید بچشند/ پیاده‌سازی طرحِ محله اسلامی

طعم شیرین مدیریت انقلابی و اسلامی را همه مردم جهان باید بچشند/ پیاده‌سازی طرحِ محله اسلامی
کد خبر : ۱۱۵۹۴۷۹

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) گفت: پیاده سازی جامع طرح محله اسلامی به عنوان یکی از مهمترین طرح ها برای بسترسازی رسیدن به جامعه اسلامی از جمله موارد مورد انتظار شهروندان تهران است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص)‌ تهران صبح امروز به مناسبت هفته بسیج در صحن شورای شهر تهران حضور یافت.

او با اشاره به صحبت های رهبر انقلاب  در مورد بسیج گفت: ایشان در آذر سال 98 در مورد فلسفه بسیج و چگونگی تولد آن صحبت کردند و گفتند  فلسفه وجودی بسیج برای رفع تهدیدها و تبدیل تهدیدها به فرصت در تمام عرصه ها است.

وی ادامه داد: تهدیدها با کمک بسیج رفع می شود و الا هر لحظه باید منتظر حادثه، ناامنی، بحران و خروج از تعادل در سیستم بود.امام فرمودند بسیج هیچ نظیری در دنیا ندارد و هیچ چیز آن وارداتی نیست و همه آن برگرفته از اندیشه انقلاب و اسلام است.

فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران ادامه داد: تقویت بسیج یعنی رفع همه تهدیدات. تقویت تفکر بسیجی یعنی تبدیل تهدید به فرصت ها و رشد و توسعه بزرگترین شبکه اجتماعی و فرهنگی برای رسیدن به جامعه و تفکر اسلامی و بسترسازی برای ظهور. یعنی دور کردن چشم طمع همه بدخواهان از کشور و میهن و انقلاب اسلامی و این یک تکلیف برای همه است.

او تاکید کرد: باید طعم شیرین مدیریت انقلابی و اسلامی را همه مردم جهان بچشند و این اتفاق می افتد. باید مردم و ملت ما طعم شیرین رفاه و آسایش و معنویت و سعادت دنیوی و اخروی را با هم بچشند و کارآمدی تفکر اصیل بسیجی را بچشند.

‌وی گفت: فقط در تهران بزرگ 2500 پایگاه بسیج، 5 هزار واحد بسیح قشری، 2400 گروه جهادی و کانون‌های فرهنگی متعدد داریم که نشان از شبکه بزرگ اجتماعی و فرهنگی بسیج دارد که چشم‌انداز آن را مقام معظم رهبری معین می‌کنند.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص)‌ گفت: تقویت بسیج یعنی رفع همه تهدیدات و تقویت تفکر بسیجی یعنی تبدیل تهدیدها به فرصت، رشد و گسترش بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی و فرهنگی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، بسترسازی برای ظهور و دور کردن چشم طمع همه بدخواهان و دشمنان بنابراین این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

او در ادامه گفت: مردم حتما در آینده تهران را شهر مهربانی ها می شناسند که برگرفته از شاخص های پیامبر خواهد بود.روابط مومنانه، مهربانانه و خالصانه را خواهند دید. شاخص‌ها و نمادهای ایرانی اسلامی در شهر حائز اهمیت است و مدیریت شهری جدید رویکرد مناسبی به این قضیه دارد چرا که توجه به روح و کالبد شهر هم حائز اهمیت است.

فرمانده سپاه محمد رسول الله با اشاره به دیدار خود با شهردار تهران گفت: زاکانی بسیجی‌ترین شهردار تاریخ بعد از انقلاب است.

او با بیان اینکه روابط بین شهردار و مردم باید مردم را به خدمات عادلانه برساند، گفت: انتظارات مردم، جامعه اسلامی و رهبری از شهردار و شورای شهر خیلی زیاد است و ریاست شورا با تجربیات انباشته شده آن را هدایت خواهند کرد.

فرمانده سپاه محمد رسول الله گفت: در راستای رسیدن به چشم انداز بیانیه گام دوم به مواردی اشاره می کنم که بخشی از انتظارات و نیازهای شهر تهران است و در بسیج با تجربیات عظیمی که داریم می توانیم در این زمینه کمک کنیم.

او در ادامه با اشاره به این موارد گفت: یکی از موارد کاهش آسیب های اجتماعی شهر است که چهره شهر را مکدر کرده است. دومین موضوع توزیع عادلانه خدمات اجتماعی و شهری در تهران است. سومین موضوع ارتقا و تحول شیوه های روابط انسانی در تعامل با مردم است.

او گفت: چهارمین موضوع احیا و افرایش اعتماد مردم به مدیریت وحدت بخش مدیریت شهری تهران است. موضوع بعدی تالیف شاخص های سبک زندگی ایرانی اسلامی برای تهران به عنوان شهر الگوی جهان اسلام است. بعلاوه باید در تهران به عنوان پایتخت به این موضوع توجه کرد و ارتقا سطح سرمایه اجتماعی برای رفع آسیب های اجتماعی، ازدواج و غیره را تقویت کرد.

سردار حسن زاده افزود: هفتمین موضوع توجه ویژه  به ورزش است و بسیج در این زمینه تجربیات گسترده ای دارد هشتمین مورد پیاده سازی جامع طرح محله اسلامی به عنوان یکی از مهمترین طرح ها برای بستر سازی رسیدن به جامعه اسلامی دیگر موارد مورد انتظار است.

او درباره طرح محله اسلامی گفت: اگر بخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید از واحد‌های کوچکی آن را اجرا کنیم و با محوریت مساجد و مردم و برای رسیدن به یک مدیریت مردمی محله محور کارها را انجام دهیم و به نقش آفرینی مردم بپردازیم.با این شبکه گسترده و تجربه انباشته ۴۲ ساله بسیج، ظرفیت های شگفت انگیزی در بسیج وجود دارد که به ظهور می رسد.

اودر ادامه به ظرفیت‌های شگفت‌انگیز بسیج در جهت مقابله و پیشگیری از کرونا اشاره کرد و گفت:‌ زمانی که طرح ملی شهید سلیمانی را به همراه تعدادی از سرداران مطرح کردیم با مخالفت شدید برخی روبه‌رو شد و تنها یک هفته در وزارتخانه‌های مختلف رفتیم که بگوییم طرح قابل اجرا است و دستاوردهای خوبی دارد. ابتدا تصور می‌شد حداقل دو ماه زمان می‌برد تا طرح اجرا شود ولی در کمتر از سه هفته نتیجه‌های خوبی حاصل شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز