تعریف ماموریت دوسویه برای دانشگاه پیام نور
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه رسالت این دانشگاه فقط به یک بعد خلاصه نمیشود وشامل چند بعد است، اظهار داشت: ارائه خدمات آموزشی کیفی، گسترش دیپلماسی علمی در سطح دنیا، تقویت بخش پژوهش و کارآفرینی، بسترسازی برای ورود دانش آموختگان خلاق به بازار کار و تقویت نقش فرهنگی دانشگاه در جامعه مهمترین رسالتهای دانشگاه پیام نور هستند.
به گزارش ایلنا، ابراهیم تقی زاده در نشست هم اندیشی روسای منطقه هفت و هشت که به صورت ویدئوکنفرانس در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، افزود: شیوه آموزشی در دانشگاه پیام نور در حال حاضر ترکیبی است و خدمات آموزشی به صورت الکترونیکی و نیمه حضوری ارائه میشود اما با توجه به اینکه در حال حاضر ماموریت بسیاری از دانشگاههای حضوری نیز تغییر کرده و آنها خدمات آموزشی خود را در قالب الکترونیکی نیز ارائه میدهند، باید به دنبال تبیین ماموریت دوسویه برای دانشگاه پیام نور باشیم.
وی افزود: این دانشگاه میتواند برای دانشجویانی که متقاضی شیوه آموزشی حضوری هستند، خدمات حضوری و دانشجویانی که متقاضی شیوه الکترونیکی هستند، خدمات الکترونیکی ارائه دهد.
تقی زاده با اشاره به گستردگی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور و اقبال عمومی داوطلبان جویای تحصیل به انتخاب این دانشگاه، اظهار داشت: حضور تعداد بسیاری از دانشجویان از اقصی نقاط کشور در دانشگاه پیام نور باعث افتخار این دانشگاه و مسئولیتی سنگین و خطیر است و دانشگاه باید با تدوین برنامه استراتژیک و تعیین درست ماموریت ها، پاسخگوی مناسب این اعتماد عمومی باشد.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور میتواند با راه اندازی رشتههای میان رشتهای و متناسب با بافت هر منطقه، پاسخگوی نیاز دانشجویان و همچنین بازار کار باشد و روسای مناطق دانشگاه پیام نور باید نسبت به شناسایی این رشتهها اقدام کرده و پیشنهادهای خود را در این خصوص به معاونت آموزشی اعلام کنند.
وی بار دیگر با معتبر دانستن مدرک دانشگاه پیام نور اظهار داشت: شیوه آموزشی در دانشگاه پیام نور استاندارد وکیفی است و این موضوع از پذیرش دانش آموختگان این دانشگاه در کنکورهای سراسری مقاطع تحصیلات تکمیلی کاملا مشهود و قابل استناد است.
تقی زاده همچنین به ظرفیتها و پتانسیلهای ویژه این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایطی که کل کشور با چالشهای اقتصادی روبه روست، دانشگاه پیام نور نیز که بخشی از هزینههای خود را از محل شهریه دانشجویان و درآمدهای اختصاصی تامین میکند، دستخوش این چالش شده است که قطعا این وضعیت پایدار نخواهد بودو با توجه به ظرفیتهایی که دانشگاه در حوزه بین الملل، انتشارات، دورههای آموزشهای آزاد و تفاهم نامههای همکاری مشترک با دیگر ارگانها دارد میتواند با جذب دانشجوی خارجی و تدوین محتوای مناسب درآمدهای اختصاصی خود را افزایش دهد.
وی از روسای مراکزاستانهای مرزنشین خواست از این ظرفیت و پتانسیل برای جذب دانشجویان خارجی و دانشجویان ایرانی مقیم خارج استفاده کنند و با ترجمه دروس دانشگاه گامی مثبت در جهت درآمدزایی بیشتر بردارند.
رئیس دانشگاه پیام نور از تشکیل هستههای مشورتی در بخشهای مختلف دانشگاه و همچنین استانها خبر داد و اظهار داشت: مدیریت دانشگاه از تمامی پیشنهادهای زیرمجموعه خود به دلیل اینکه در بطن کار بوده و چالشهای موجود را درک کرده اند، برای پیشرفت هر چه بیشتر دانشگاه استقبال میکند.