در چهارمین جشنواره روز بینالملل عنوان شد:
شروع برنامههای راهبردی دانشگاه خوارزمی از امسال و ادامه آن تا سال ۱۴۰۴
چهارمین جشنواره روز بین الملل در محل دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عزیزالله حبیبی رییس دانشگاه خوارزمی در چهارمین جشنواره روز بین الملل که در محل این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این برنامه طبق سنوات گذشته میبایست در خرداد ماه برگزار می شد اما بخاطر کرونا به تعویق افتاد.
وی ادامه داد: ما در برنامههای راهبردی دوم خودمان ۳، ۴ راهبرد اصولی برای توسعه فعالیتهای بین الملل در نظر داریم که با مشارکت دانشجویان عملی خواهیم کرد. برنامه راهبردی ما از امسال شروع و تا ۱۴۰۴ ادامه دارد. این برنامهها در زمینه توسعه فیزیکی، توسعه ساختار، توسعه ارتباطات با کشورهای خارج، تبادل دانشجو و استاد، دورههای مشترک بلندمدت و... در نظر گرفته شده است.
حبیبی گفت: همه انسانها هدف واحد دارد و بر اساس آن حرکت میکنند.
بهترین جنس ارتباطات علمی در دانشگاههاست
حجت السلام و المسلمین آقا تهرانی مسئول دفتر نماینده رهبری در دانشگاه خوارزمی در ادامه این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه هموطنان ما را در کشورهای مختلف همسایه با کسوتهای دانشجویی و دانش آموزی میشناسند. ما ترغیب به سفر و هجرت شدهایم تا خودمان را رشد دهیم و رهنمون شویم.
وی افزود: ما همگی در خلقت و فطرت واحدیم و اشتراکمان با عزیزانی که اینجا هستند به بیشتر از خلقت بر میگردد، مثلا ما اشتراکات دینی، فرهنگی و ... باهم داریم که قابلیت تبادل را دارد و با آن میتوان برای رشد خود استفاده کنیم. بهترین جنس ارتباط علمی در دانشگاهها است.
حجت السلام تهرانی گفت: من به آینده این تبادلات علمی امیدوار هستم و ان شالله که بتوانیم حق میزبانی را به خوبی ادا کنیم.
توسعه علم در گستره ارتباطات بین المللی است
محمد جواد سلمانپور سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان در این برنامه افزود: خدواند را شاکرم که امروز در اولین مرکز آموزش عالی کشور هستم. اگرچه دارالفنون پیش از آن برپا شده بود اما در المعلمین عالی در گذر زمان پایدار ماند و توسعه یافت. دار المعلمین اولین نام دانشگاه خوارزمی در ۱۲۰ سال قبل نشان از قدمت آن دارد.
سلیمانپور افزود: چگونه میتوان بدون تربیت معلمین جوانانی آگاه تربیت کرد؟ این نکته نیز رسالت و اصالت این دانشگاه را از بدو تاسیس بیان میکند. مفتخر به نام آوران بزرگی چون پروین اعتصابی، غلامحسین شکوهی، حسن آیت، محمد علی رجایی و ... است. هم اکنون نیز به تربیت قابل توجهی از دانشجویان خارجی میپردازد.
وی تاکید کرد: امروز اهمیت این دانشگاه به این است که نه تنها اصالت اولیه خود را حفظ نموده بلکه آن را توسعه داده و تولید علم را در گستره بین المللی دنبال میکند. بدون تردید توسعه بین المللی هر موسسه اموزش عالی منوط به مدیران، اساتید و دانشجویان بین المللی است.