تأکید وزیر کشور برای برنامهریزی فوری ۳ مرحله اقدامات عمومی با مشارکت مردم و محلات برای کاهش روند طلاق
وزیر کشور طلاق را از خطرات مهم جامعه امروز ایرانی برشمرد و گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) باید با رویکرد نهضتی، تحولی جدی در حوزه کاهش طلاق انجام دهیم.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی وزیر کشور در نشست بررسی راهکارهای عملی برای کاهش روند طلاق که با حضور گروهی از فعالان حوزه اجتماعی در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه خانواده بنیان و اساس جامعه است؛ گفت: یکی از تهدیدات جدی در حوزه خانواده روند رو به گسترش طلاق است که باید در این راستا تدابیر فوری و عاجل اندیشیده شود.
وحیدی با اشاره به اینکه گسترش طلاق باعث فروپاشی بنیان خانواده که پایه اجتماع است؛ می شود؛ گفت: در حوزه عوامل موثر در طلاق دو دسته فاکتورهای پیشینی و پسینی مطرح است که باید ضمن توجه به زمینه های پیشینی، در حال حاضر با توجه به فوریت مساله، عوامل پسینی مورد توجه جدی تر و ضروری قرار گیرد.
وی در این خصوص افزود: بموازات برنامه ریزی بلند مدت، باید راهکارهای نتیجه بخش و فوری در این راستا به کار گرفته شود.
وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق بررسی ها یکی از راهکارهای مهم در این حوزه، نهضت مشاوره خانوادگی است؛ گفت: این نهضت باید با محوریت محلات در کشور گسترش یابد.
وزیر کشور همچنین با اشاره به مسئولیت شورای اجتماعی کشور در حوزه طلاق با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گفت: رهبری معظم انقلاب در حوزه کاهش طلاق و آسیب های اجتماعی به شورای اجتماعی کشور مسئولیت داده و برای همین باید با تمام توان دراین عرصه فعال شویم.
وحیدی با بیان جزئیات این نهضت سراسری در کشور گفت: دراین عرصه سه اقدام فوری شامل راه اندازی قرارگاه در ۳۱ استان کشور به شکل اجرایی با حمایت استانداری ها و در مرحله دوم، شکل گیری اتاق های فکر تخصصی برای تقویت محتوای آموزشی و در گام آخر توانمند سازی مشاوران صورت گیرد.
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه می توان در جذب مشاوران از راهکار فراخوان افراد علاقه مند به فعالیت در عرصه مشاوره خانوادگی را به کار گرفت؛ گفت: در کشور ظرفیت های بزرگی در این حوزه نظیر حوزه های علمیه و افراد بازنشسته فعال در این عرصه ها وجود دارد که باید با جلب مشارکت همه این ظرفیت ها به صورت نهضتی، این تحول با هدف تقویت بنیان خانواده و کاهش طلاق صورت گیرد.
وحیدی همچنین در پایان با تاکید بر اینکه در حوزه مسائل تحکیم خانواده و طلاق، آموزه های دینی و الهی بسیار راهگشاست، گفت: در این حوزه خوشبختانه ظرفیت های خوبی در کشور وجود دارد که باید با کار برنامه ریزی شده، با قدرت و صلابت جلو برویم.