افزایش انتظارات جامعه علمی از سازمان حفاظت محیطزیست
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در جریان بازدید از پژوهشکده محیط زیست خواستار نقش آفرینی بیشتر این مجموعه برای رفع مشکلات و چالشهای پیش روی سازمان حفاظت محیط شد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیط زیست، «علی سلاجقه»، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان روز گذشته در بازدید از پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار بر لزوم مرجعیت این پژوهشکده در مسائل محیط زیست کشور تاکید کرد.
علی سلاجقه همچنین با اشاره به لزوم پاسخگویی این پژوهشکده به نیازهای سازمان، گفت: بخشهای مختلف سازمان باید نیازهای علمی تحقیقاتی و آموزشی خود را به پژوهشکده ارسال کنند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: باید با کمک یکدیگر بر مشکلات و چالشهای پیش رو غلبه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه انتظار از جامعه علمی کشور از سازمان بیش از پیش است، خاطرنشان کرد: شناسایی نقاط ضعف و قوت، همچنین تلاش برای رفع آسیبها و تقویت سازمان باید در دستور کار قرار گیرد. راهنمایی و کمکهای علمی و فنی پژوهشکده به دفاتر تخصصی سازمان نیز باید در اولویت کارها قرار گیرد.
در جریان این نشست، جلیل بادام فیروز، رئیس پژوهشکده با بیان اینکه سه مرحله ایجاد، تثبیت و کارایی و اثربخشی برای پژوهشکده تعریف شده، گفت: از سال ۱۴۰۰ اقدامات در بخش کارایی و اثربخشی شروع شده است.
وی همچنین گزارشی از عملکرد ۴ساله پژوهشکده و فرصتها و چالشهای پیش رو ارایه داد و تاکید کرد: اجرای بیش از ۴۰ پروژه تحقیقاتی، تالیف و ترجمه ۸ عنوان کتاب، انتشار بیش از ۸۵ مقاله علمی، برگزاری ۵۷ نشست تخصصی و انجام بیش از ۱۵۱ فعالیت ازمایشگاهی بخشی از عملکرد پژوهشکده بوده است.
وی با اعلا اینکه ساختار نیروی انسانی پژوهشکده از لحاظ علمی و تجربی از بهترین بخشهای محیط زیست کشور است، بر آمادگی پژوهشکده جهت حل چالشها و معضلات زیست محیط کشور تاکید و پیشنهادتی جهت کارایی و اثربخشی پژوهشکده ارایه کرد.
بادام فیروز در پایان گزارشی از روند شکل گیری و انحلال دانشکده محیط زیست و آخرین وضعیت آموزشهای محیطبانی و ضمن سازمان نکاتی را مطرح کرد.
در این جلسه چند تن از مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشکده نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.