خبرگزاری کار ایران

وزیر علوم در گفت‌وگو با ایلنا:

تشکیل کارگروه برای تدوین "نظامِ سنجش و انگیزش پرسنل"/ هر کسی بیشتر تلاش کند حقوقش بالاتر می‌رود

تشکیل کارگروه برای تدوین "نظامِ سنجش و انگیزش پرسنل"/ هر کسی بیشتر تلاش کند حقوقش بالاتر می‌رود
کد خبر : ۱۱۴۰۶۰۱

وزیر علوم با اعلام تشکیل کارگروه برای تدوین "نظامِ سنجش و انگیزش پرسنل" گفت:‌ با اجرای این نظام‌نامه کسی که بیشتر تلاش کند، درآمد بیشتری خواهد داشت و در نتیجه کسی که کمتر تلاش کند، به نسبتِ نیروهای فعال درآمد کمتری خواهد داشت.

"محمدعلی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تدوین نظام سنجش و انگیزش پرسنل دانشگاهی و وزارت علوم که به آن‌ها یاوران علمی نیز اطلاق می‌شود، توضیح داد: ما در وزارت علوم یک کارگروه تشکیل دادیم؛ این کارگروه وظیفه تدوین شیوه‌نامه سنجش و انگیزش برای پرسنل وزارت علوم اعم از یاوران علمی و همچنین اساتید را دارد. 

وزیر علوم در توضیح کارکرد این نظام‌نامه بیان کرد: طبق این طرح هر کسی که بیشتر تلاش می‌کند، نقش بیشتر و موثرتری را ایفا می‌کند و برای جامعه علمی اثربخشی بیشتری دارد از مزایای بیشتری نیز برخوردار است. 

وی در پاسخ به این سوال که تدوین این نظام چه زمانی به اتمام خواهد رسید و برای افزایش حقوق به چه میزان بودجه نیاز دارید؟ گفت: برخی از اینها شاید خیلی اعتبارات خاصی لازم نداشته باشند و توزیعش بر اساس این خواهد بود که کسی که بیشتر تلاش کند، درآمد بیشتری خواهد داشت و در نتیجه کسی که کمتر تلاش کند، به نسبتِ نیروهای فعال درآمد کمتری خواهد داشت. 

زلفی گل در واکنش به اینکه طبیعتا حقوق بیشتر نیاز به بودجه بیشتر دارد، گفت: بله، تلاش می‌کنیم بودجه مورد نیاز نظام نامه مذکور را در لایحه بودجه ببینیم. 

وی تاکید کرد: پس از این که شیوه نامه نوشته شد باید پیش بینی مالی کنیم و ببینیم به چه صورت می‌توانیم برای تدوین نظام سنجش و انگیزش پرسنل دانشگاهی تامین مالی داشته باشیم. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توضیح داد: امکان دارد بخشی از آن از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها باشد و بخشی از آن از طریق بودجه عمومی تامین شود. در کل این طرح فعلا یک آرزو بوده و جزو اهدافمان است. ما سعی داریم روی آن برنامه ریزی کنیم، به همین خاطر کارگروهی تشکیل دادیم و جلساتی برگزار شده که طبق آن جلو می‌رویم تا به نتیجه برسد و اجرایی شود. 

زلفی گل در خصوص وضعیت بودجه‌ای وزارت علوم گفت: نیازهای وزارت علوم همواره با بودجه‌اش همخوانی نداشته و دلیلش این است که با افزایش قیمت‌ها، بودجه ثابت مانده است و این تطابق پیدا کردن نیاز به این است که مطالعات بیشتری صورت بگیرد. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان اظهار داشت: همیشه باید یک درصدی بودجه پیش بینی نشده در اختیار دانشگاه‌ها و وزارت علوم قرار دهند تا در زمانی که قیمت‌ها دستخوش تغییرات می‌شود بتواند از آن بهره ببرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز