خبرگزاری کار ایران

تهران سالانه به حداقل ۱۰۰ هزار مسکن نیاز دارد

تهران سالانه به حداقل ۱۰۰ هزار مسکن نیاز دارد
کد خبر : ۱۱۲۸۱۳۶

دو عضو شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با نمایندگان شورایاری‌های شهر تهران بر تقویت و تدوین حقوق برابر و تعریف سیاستی جامع برای حفظ و ارتقاء جایگاه شورایاری ها تاکید کردند.

به گزارش ایلنا، جلسه هم اندیشی شورا با نمایندگان شورایاری مناطق بیست دوگانه شهرداری تهران با حضور مهدی عباسی رییس و جعفر بندی شربیانی نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی عصر روز سه‌شنبه شانزدهم شهریور برگزار شد.

مهدی عباسی در دیدار با شورایاران درخصوص حفظ یا حذف موجودیت شورایاری ها گفت: با توجه به اینکه شورا به دنبال حل این ماجراست، فرض را بر این می گذاریم که اصلا رای دیوان عدالت اداری درخصوص شورایاری ها وجود ندارد.

عباسی در ادامه به تشریح برنامه های شورا در رابطه با شورایاری ها پرداخت که شامل حقوق برابر و تعریف یک سیاست جامع حداقل چهار ساله، اقتصادی کردن تولید مسکن  و شفافیت می‌شد.

او تشریح کرد: در خصوص مسکن، یک دروغ رسانه ای رایج است که می گویند ساخت مسکن معلول جمعیت پذیری است. این درحالیست که گروه هایی در تهران وجود دارند که نیاز به مسکن جدید دارند. از بافت فرسوده گرفته تا مسکن اولی ها، آسیب دیدگان اجتماعی و بد مسکن ها.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی ادامه داد: تهران طبق آمار حداقل سالی ۱۰۰ هزار مسکن نیاز دارد. هرچند که معتقدم  بیش از ۱۵۰ هزار مسکن نیاز است و این درحالیست که در تهران سالانه حدود ۴۰ هزار مسکن ساخته می‌شود.

عباسی با بیان اینکه  قریب به ۳۰ درصد اقتصاد کشور وابسته به مسکن است، گفت:  اگر مسکن نسازیم به اقتصاد کشور و مشاغل آسیب وارد می‌کنیم و این خسارتی چندین باره است. اگر سرمایه گذاران سرمایه خود را از مسکن خارج کنند و اگر مسکن تولید نشود، گروه های اجتماعی جامعه سبدهای عرضه را پر می‌کنند و این به افزایش سه برابری اجاره بهای امروز منتج می‌شود. همچنین باعث گسترش حاشیه نشینی و در مرحله بدتر زاغه نشینی می‌شود.

جعفر شربیانی نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی نیز خطاب به شورایاران اظهار داشت: دوره پنجم با شورایاری ها بی مهری کردند. حال یا نتوانستند یا نخواستند که با شورایاری ها همکاری داشته باشند. اما رویکرد شورای ششم به شورایاری ها یک رویکرد مثبت است، چه برای حفظ شورایاری ها و چه برای تقویت آنان.

شربیانی افزود: شورایاران در همه حوزه های مدیریت شهری متخصص هستند و از همین روی در موضوع شهرسازی هم بهترین گزینه برای مانع زدایی از مشکلات مدیریت شهری، گفتگو با شورایاری ها است.

نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی همچنین در حوزه مبارزه با فساد که بسترش در کمیسیون معماری و شهرسازی بشدت مهیاست تاکید کرد: با کمک شورایاران هم نظارت مردمی داریم و هم مکانیزه کردن استفاده از حوزه های مختلف شهرسازی را.

او همچنین افزود: این سیستم بازدیدهای میدانی که شهرداری برگزار می‌کند و مشکلات را پنهان می‌کند اصلا درست نیست. چرا که بازدید هماهنگ شده است و بصورت موقت مشکلات را پنهان می‌کنند. اما شورا بعد نظارتی دارد و بال های نظارتی آن هم شما شورایاران هستید.

بر اساس این گزارش شورایاران نیز در این جلسه به تشریح اهم مشکلات از جمله تبدیل پارکینگ ها به انبار و آسیب پذیر بودن بافت های قدیمی و انتخابات شورایاری ها و عدم رسیدگی مدیریت شهری قبلی به امور شورایاری ها و قطع درختان و کمبود سرانه فضای سبز و کمبود مراکز خدماتی محلات  پرداختند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز