خبرگزاری کار ایران

نمره قبولی سازمان مدیریت پسماند از شورای ششم/تقدیر از کارکنان سلول دفع بهداشتی

نمره قبولی سازمان مدیریت پسماند از شورای ششم/تقدیر از کارکنان سلول دفع بهداشتی
کد خبر : ۱۱۲۵۸۷۴

اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بازدیدی ۱۰ساعته از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند و مجتمع پردازش آرادکوه انجام دادند.

به گزارش ایلنا، در این بازدید مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران و صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند ضمن همراهی اعضای کمیسیون سلامت شورای شهر تهران، درباره اقدامات صورت گرفته در این سازمان توضیحاتی ارائه دادند.
بازدید اعضای کمیسیون سلامت از ایستگاه میانی(ام.آر.اف) کوهک واقع در منطقه ۲۲ آغاز شد و در ادامه مهدی پیرهادی، مهدی بابایی و سوده نجفی از مرکز پسماند حجیم، مرکز شهید بهشتی، مجمع دفع آرادکوه، سایت بیمارستانی، دستگاه زباله سوز و مرکز مانیتورینگ سازمان مدیریت پسماند بازدید کردند.
در این بازدید اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری همچنین از کارگران سلول دفن بهداشتی آرادکوه تقدیر کردند.
• نمره خوب به نگاه کلان نگر معاونت خدمات شهری 
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای ششم شهر تهران در حاشیه این بازدید گفت: معاونت خدمات شهری شهرداری تهران اقدامات خوبی انجام داده و نمره خوبی دریافت می کنند.
وی با بیان این مطلب که اقدامات این سازمان کلان نگر و موثر بوده است گفت: البته تا رسیدن به نقطه ایده آل مسیر در پیش رو داریم و باید نگاه موجود در حوزه پسمان تقویت شده و توسعه پیدا کند.
پیرهادی ادامه داد: یکی از مسائل مهم در این حوزه بحث زباله های بیمارستانی و دفن آن است که وزارت بهداشت باید نسبت به آن اهتمام ویژه ای داشته باشد تا دفن این زباله ها با پروتکل ها و شرایط مورد توافق انجام شود. با توجه به حساسیت‌ها دولت نیز باید کمک کند تا بتوانیم  فضای لازم را برای بهبود مسائل و مشکلات در این بخش ایجاد کنیم.
رئیس کمیسیون‌ سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر افزود: گرچه با اقدامات و طرح‌های سازمان مدیریت پسماند و بحث هوشمندسازی، حجم پسماندها نسبت به سالیان قبل کاهش پیدا کرده اما یکی از برنامه ها و موضوعات کلیدی کاهش پسماند و تفکیک زباله ها است. لذا از افراد دغدغه مند در این حوزه، فعالان فرهنگی و اجتماعی، سازمان های مردم نهاد، نهادهایی که مسئولیت های اجتماعی دارند و صاحبان صنایع تقاضا داریم به مسئولیت خود در قبال حوزه شهری عمل کنند تا این کارها منجر به بهبود وضعیت شهر شود.
• قسمت عمده فعالیت‌های سازمان به صورت مکانیزه انجام می‌شود
مهدی بابایی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در حاشیه این دیدار با بیان اینکه یکی از دغدغه های بسیار مهم در حوزه مسائل زیست محیطی شهر تهران موضوع پسماند است، گفت: به همین دلیل از معاونت خدمات شهری خواستیم که اولین بازدید اعضای کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در حوزه پسماند باشد.
وی افزود: خوشبختانه در بازدیدی که داشتیم دیدیم که قسمت عمده ای از مسائل به صورت مکانیزه در حال انجام است، امیدواریم تفکیک از مبدا توسط شهروندان بتواند مدیریت پسماند را به نقطه ایده آل یعنی صفر شدن دفن زباله و رسیدن بازیافت به جایگاه مطلوب برساند. اهتمام کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری تفکیک از مبدا است که با اولویت راهبری خواهد شد.
بابایی همچنین ادامه داد: ما نیاز به حمایت های دولتی داریم و مصوبات بودجه ای در خصوص پسماندهای بیمارستانی و تهیه زباله سوزها در دولت وجود دارد و باید تلاش شود تا این منابع را از دولت برای شهرداری جذب شود. 
وی تاکید کرد: از سوی دیگر باید راهکارهایی در پیش گرفته شود تا حوزه پسماند از مرحله هزینه بر بودن به سمت درآمد پایدار حرکت کند. مهم ترین روش تولید انرژی در خدمات شهری، استفاده از زباله سوزها با آخرین استانداردهای جهانی است تا دفن زباله ها به صفر و از سوی دیگر میزان تولید برق و انرژی به حداکثر برسد.
• نگاه ما تداوم برنامه‌ها و ایده‌های خوب سازمان پسماند است
سوده نجفی دیگر عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز در حاشیه این بازدید گفت: امروز پس از بازدید از بخش‌های مختلف سازمان مدیریت پسماند باید بگویم به نظرم می‌آید که معاونت خدمات شهری در حوزه پسماند ایده‌های جدیدی را به کار برده است. ما باید تکمیل کننده این ایده ها باشیم و در مراحل اجرایی و بودجه ای بتوانیم نگاه متفاوتی به مدیریت خدمات شهری ارائه دهیم.
وی با اشاره به بازدید از بخش پسماند بیمارستانی نیز گفت: جای تشکر دارد که مدیریت پسماند لباس مناسب و تجهیزات لازم بهداشتی را در اختیار کارکنان خود در سایت مربوط به دفن زباله های بیمارستانی قرار داده است. زحمت و از جان گذشتگی این کارگران باید مورد تقدیر ویژه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند، این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اما باید نظارتی داشته باشیم تا زباله های بیمارستانی پس از بی خطرسازی وارد چرخه بازیافت پسماند شود. مدیریت شهری نمی تواند وارد بیمارستان شده و زباله ها را بی خطر سازی کند. بنابراین باید با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعاملاتی داشته و جلساتی برگزار کنیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز