خبرگزاری کار ایران

معاون اقتصادی وزیر کشور:

عامل اصلی افزایش قیمت سیمان، کاهش تولید به دلیل مشکل تامین برق است

عامل اصلی افزایش قیمت سیمان، کاهش تولید به دلیل مشکل تامین برق است
کد خبر : ۱۱۱۰۲۳۱

دین‌پرست در اولین روز سفر به استان کرمان در جریان بازدید از کارخانه سیمان و کارخانه آلومینیوم هزار گفت: از مباحث و عوامل اصلی افزایش قیمت سیمان، کاهش تولید به دلیل مشکل تامین برق کارخانجات است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور و قائم‌مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، شامگاه سه شنبه ۵ مرداد با همراهی استاندار کرمان و استقبال معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان و تعدادی از مدیران وارد فرودگاه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی شد و بلافاصله به بازدید از کارخانه سیمان و کارخانه آلومینیوم هزار کرمان رفت.

وی در جریان این بازدیدها، هدف از سفر به استان را بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: وضعیت واحدهای تحت تملک شبکه بانکی، احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل استان و واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی از جمله مباحثی است که در کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دین‌پرست مهمترین مشکل کارخانه سیمان را قطعی برق و مشکلات در تامین برق عنوان کرد و گفت: کارخانه سیمان کرمان به دلیل مشکلات تامین برق، اکنون با یک سوم ظرفیت فعالیت میکند.

دین‌پرست گفت: در ارتباط با صادرات سیمان اطلاعی ندارم اما از مباحث و عوامل اصلی افزایش قیمت سیمان، کاهش تولید به دلیل مشکل  تامین برق کارخانجات است.

وی از توافق وزارت صمت و نیرو برای فعالیت واحدهای صنعتی و مصرف برق آنها در شرایط کنونی پیک مصرف خبر داد و گفت: براساس آن برای بخشی از صنایع فردا تصمیم‌گیری می‌کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور به مشکل کارخانه آلومینیوم هزار کرمان به دلیل واردات مشابه کالاهای تولیدی این واحد اشاره داشت و بیان کرد: از سازمان صمت خواستیم که اسناد را در اختیار ما قرار دهند و اگر مشخص شود که میزان تولید داخل این واحد، کفاف نیاز را دارد، جلوی واردات گرفته می شود.

دین‌پرست به مشکلات تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک‌ها و مناطق صنعتی پرداخت و بیان کرد: هزار و ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه در کشور وجود دارد که ۸۲ درصد این مناطق و شهرک‌ها فعال هستند و حدود  ۴۷ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در این شهرک‌ها و ناحیه‌ها حضور دارند که ۱۸ درصد آنها غیرفعال هستند.

وی تصریح کرد: تعداد شهرک ها و نواحی صنعتی استان کرمان ۴۲ مورد است که ۱۳۵۰ واحد تولیدی دارند و در سطح استان ۲۱ درصد آنها غیرفعال هستند و باید برای آنها تصمیم گیری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور و قائم‌مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از سفر به بم و بازدید ۶ کارخانه خودرو و قطعه‌سازی در محل ارگ جدید نام برد.

بنا بر این گزارش، تشکیل ستاد مبارزه با کرونا و کارگروه رفع موانع تولید شمال و جنوب استان کرمان در محل استانداری نیز چهارشنبه ۶ مرداد با حضور دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا کشور برگزار خواهد شد.

مشکلات مربوط به سایر واحدهای تولیدی زیر مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب استان کرمان در کمیته‌های تخصصی سه‌گانه، جمع‌بندی و در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، ارائه و بررسی می‌شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز