خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در آیین اختتامیه جشنواره فردوسی عنوان کرد:

ضرورت ترویج «خلاقیت محوری» و رویکرد «کار جمعی» در بین دانش‌آموزان

ضرورت ترویج «خلاقیت محوری» و رویکرد «کار جمعی» در بین دانش‌آموزان
کد خبر : ۱۰۹۶۳۲۷

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تاکید بر ضرورت توجه به تربیت فراگیر به عنوان اصلی‌ترین رویکرد مدارس سمپاد؛ بیان کرد: ترویج خلاقیت محوری و کارِ گروهی باید به عنوان یک اصل مهم در آموزش دانش‌آموزان دنبال شود.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، الهام یاوری در آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی فردوسی اظهار کرد: گزینش اصولی دانش آموزان دارای استعدادهای برتر و تربیت فراگیر دانش آموزان بر اساس سند تحول بنیادین باید به عنوان یک برنامه عملکردی در دستور کار مجموعه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور قرار گیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور اضافه کرد: اگر سمپاد قرار است کاری برای پرورش دانش‌آموزان انجام دهد این کار باید آموزش برخاستن پس از افتادن باشد. هرچندکه این برخاستن باسختی ورنج همراه باشد.تسلیم نشدن و درس گرفتن از شکست و فراموش کردن آن، شخصیت دانش‌آموزان را شکل می‌دهد و راه جدیدی پیش روی آن‌ها باز می‌کند.

وی ادامه داد: ریشه‌های ما در این خاک فرو رفته و از آن تغذیه می‌کند و امکانات لازم را برای رشد و بالندگی و پیشرفت در حوزه‌های مختلف فراهم می کند.  ایران ما یکی ازنمایندگان اصیل فرهنگ‎، تمدن و نوع نگاه به دنیا است و عمیق‌ترین ویژگی‌های انسانی از دیرباز در مردم ایران تجلی یافته است. هنرمندان، نویسندگان، اُدبا و شاعران، نمایندگان عمیق‌ترین و ارزشمندترین نگاه‌های انسانی به جهان هستند.

یاوری در ادامه با اشاره به ویژگی های فرهنگ ایرانی اسلامی، خاطرنشان کرد: احترام آگاهانه، متعهدانه و شورمندانه به اهل بیت مساله‌ای است که هیچ ملت و قومی به پای ایرانیان در آن نخواهد رسید. خردورزی همراه با عملگرایی از ویژگی‌های بسیار ارزشمند ایرانیان است که در طول تاریخ ما را به افتخارات بسیار زیادی در خدمت به بشر رسانده است. علم‌آموزی و ارزش‌گذاری عمیق به علم نافع، ویژگی دیگری است که در مردم ایران به وفور پیدا می‌شود. مردان و زنان این خطه، سمبل‌ها و نمادهای تلاش و اراده هستند. ارادت و تعهد ویژه به حقیقت از ویژگی‌هایی است که در شاهنامه فردوسی روایت شده است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اضافه کرد: فهم عمیق مردم در طول تاریخ باعث شده که همیشه این ملت به دنبال راستی و حقیقت باشند و وقتی حقیقت را پیدا می‌کردند، مخلصانه در مسیر آن حرکت می‌کردند. معماری، خوشنویسی، هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات، دانش مهندسی، پزشکی، علوم انسانی و به ویژه حکمت و عرفان، گنجینه‌ بسیار گران‌بهایی از ثمرات ویژگی‌های ارزشمند مردم ایران است و ما باید این ویژگی‌ها را در خود و فرزندانمان به عنوان یک موهبت و مسئولیت تلقی کنیم.

یاوری گفت: این احساس که به خاطر ایرانی‌ بودنمان میراث‌دار یک فرهنگ ارزشمند و یک نگاه بسیار پرشکوه به جهان و خالق جهان هستیم، باید در همه ما نهادینه شود؛ بنابراین وظیفه ما است که در جهت غنا و تکمیل این حرکت ارزشمند فرهنگی و تمدنی، همه تلاش خود را به کار گیریم. ایرانیان تقدیر ارزشمندی دارند. البته در کنار سایر اقوام جهان که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند در یک داد و دهش فرهنگی و رساندن بشر به حقیقت مطلق، نقش بسیار مهم و کلیدی دارند.

رئیس سمپاد کشور در پایان با اشاره به کارکرد برگزاری جشنواره فرودسی، توضیح داد: «جشنواره ملی فردوسی» به عنوان یک بخش کوچک از این حرکت پرشتاب، تعبیر و تفسیر می‌شود و به اندازه تمدن باشکوه ایرانی خوب، ارزشمند و تأثیرگذار است. هر چند بخش کوچکی است اما آینده درخشانی را دنبال می‌کند.

وی ضمن تقدیر از زحمات اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان، کانون پرورش فکری خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند و این جشنواره ارزشمند را برگزار کرده‌اند. سمپاد اگر قصد دارد راه نویی را پیش روی نظام آموزش و پرورش قرار دهد باید این نکات را در قالب‌ها نیز رعایت کند. قالب جشنواره‌ای که امروز برگزار شد، پر از خلاقیت و محصول کار جمعی بود

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز