بررسی لایحه استثنا شدن آموزشوپرورش استثنایی از قانون جامع خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی دولت
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در سفر یکروزه به استان اردبیل در جمع مدیران مدارس استثنایی این استان گفت: لایحهای در خصوص استثنا شدن کارکنان حوزه آموزشوپرورش استثنایی از قانون جامع خدمات کشوری تنظیمشده که هفته آینده در کمیسیون اجتماعی دولت بررسی خواهد شد.
به گزارش ایلنا، سید جواد حسینی در سفر یکروزه به استان اردبیل و در نشست با مدیران مدارس استثنایی که بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به کمبود ۱۲ هزار نیرو در آموزشوپرورش استثنایی اظهار کرد: در شورای سازمان آموزشوپرورش استثنایی که با حضور وزیر آموزشوپرورش برگزار شد، مصوب شد سالانه ۱۰ درصد از نیروهای استخدامی آموزشوپرورش به این حوزه اختصاص یابد.
وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در آموزشوپرورش استثنایی تصریح کرد: بر اساس آمایش سرزمینی آموزشوپرورش استثنایی در سراسر کشور به ۲۱۰ مدرسه برای رسیدن به استاندارد مطلوب نیاز است. بر همین اساس استان اردبیل به ۸مدرسه استثنایی دیگر نیاز دارد که یک مدرسه امروز در پارسآباد کلنگزنی شد و در صورت تأمین زمین توسط استان بقیه مدارس نیز با مشارکت خیرین ساخته خواهد شد.
حسینی در ادامه به مهارت افزایی دانشآموزان استثنایی و اتصال آنها به بازار کار اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ۲ سالن ورزشی ۲۰۰ مترمربعی درون مدرسهای ویژه دانشآموزان استثنایی استان اردبیل در آینده نزدیک ساخته خواهد شد.
وی با اشاره به۴۰ چرخش تحولآفرین در حوزه استثنایی گفت: از سال آینده در طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان، آزمونهای تشخیص نشانگان مشکلات یادگیری نیز گنجانده خواهد شد که بدینوسیله مشکلات پنهان در دانشآموزان شناسایی میشود.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی بابیان اینکه آموزشوپرورش استثنایی در سه حوزه خدمات حمایتی، خدمات توانبخشی درون و برون مدرسهای و خدمات توانبخشی در قالب مراکز مشاوره به ارائه خدمات توانبخشی میپردازد اظهار کرد: اعتبارات خدمات توانبخشی از ۴ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۸ به ۷ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ رسیده است و تعداد این خدمات از ۱۶ آیتم به ۱۸ آیتم افزایشیافته است.