مدیرکل زندانهای استان تهران:
ریشه بسیاری از رفتارهای مجرمانه عدم آموزش مهارتهای زندگی است
به منظور بررسی راههای گسترش زمینههای پایش قضایی و تعیین تکلیف متهمان بلاتکلیف، جلسهای بین مدیرکل زندانهای استان تهران و معاون دادستان در امور زندانها برگزار شد.
به گزارش ایلنا، سید حشمت اله حیات الغیب مدیرکل زندانهای استان تهران با تقدیر از تلاش شبانه روزی مجموعه کارکنان و تعامل خوب مراجع قضایی و نیز تاکیدات ریاست سازمان زندان ها بر اجرای طرح پایش زندانیان گفت: ریشه بسیاری از رفتارهای پرخاشگرانه و مجرمانهعدم آموزش مهارتهای اساسی زندگی در جامعه است.
در این جلسه که عصر روز جمعه، به منظور بررسی راههای گسترش زمینههای پایش قضایی و تعیین تکلیف متهمان بلاتکلیف تشکیل شده بود، سیدحشمت اله حیات الغیب تصریح کرد: بزهکاری ریشه روانشناختی دارد و سرمنشاء آن را باید در خانواده و اطرافیان مجرم جستجو کرد، از این رو لازم است رویکرد ما به بزه از نگاه مجرمانه به نگاه بیماری تغییر کند که نیاز به آموزش و حمایت روانشناختی دارد.
وی همچنین گفت: تلاش ما بر این است نقش روانشناسان و مددکاران را پررنگتر کرده، با برگزاری کلاسهای آموزش مهارتهای اساسی زندگی و بهره گیری از اساتید مجرب، در ابتدا مهارت نه گفتن را به خصوص بین مددجویان کانون اصلاح و تربیت که در سن نوجوانی و مستعد آموزش هستند ترویج دهیم.
حیات الغیب افزود: هر چه در جامعه و نیز زندان ها، مداخلات روانشاسی و درمانگرانه را گسترش دهیم، به طور حتم، شاهد کاهش وقوع جرم و جمعیت کیفری خواهیم بود و همزمان با پیشبرد طرح پایش، موضوع اصلاح و تربیت بر اساس آموزش، مقوله مهمی است که در زندانهای استان تهران اجرا میگردد.
در ادامه این جلسه، حجت الاسلام فیروزجایی معاون دادستان در امور زندانها نیز به بیان گزارشی از اجرای موفقیتآمیز طرح پایش در استان تهران پرداخته، راههای گسترش زمینههای اعطای تخفیفات قانونی و قضایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بنا به این گزارش، با پایان جلسه که پنج ساعت ادامه داشت، مدیرکل زندانهای استان تهران از بخشهای مختلف کانون اصلاح و تربیت نیز بازدید به عمل آورده با مددجویان به گفتگو پرداخته، در خصوص درخواستهایشان دستورات لازم را صادر نمود.