مدیرکل زندانهای استان تهران:
معرفی ۸۵ نفر روحانی از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی برای اجرای برنامههای فرهنگی
در اجرای فاز دوم تفاهمنامه بین اداره کل زندانهای استان تهران و اداره کل تبلیغات اسلامی، ۵۰ نفر روحانی دیگر به مجموعه نیروهای شاغل در زندان ها ملحق شدند..
به گزارش ایلنا، سید حشمتاله حیاتالغیب، مدیر کل زندان های استان تهران ضمن تأکید بر لزوم استمرار همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با این مرکز اظهار داشت: روحانیون نقش مهمی در حوزه تربتی دارند و کار فرهنگی بدون حضور گسترده روحانیون به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
حیات الغیب تصریح کرد: انسان متعالی دارای بعد روحی، شخصیتی، اخلاقی و مهارتی است و حضور روحانیون در زندان ها کمک شایانی به امر اصلاح و تربیت و رسیدن به آرمان های سازمان زندان ها در بازگشت سالم مددجویان به جامعه ایفاء می نماید.
وی تصریح کرد: یکی از اولویت های ما ترویج فرهنگ قرآنی و دینی است در امر نماز طی پنج سال اخیر به صورت متوالی، اداره کل زندان های استان تهران، بین دستگاه اجرایی دستگاه شایسته تقدیر شناخته شده است.
مدیرکل زندان های استان تهران ادامه داد: در حال حاضر ۱۴۰ نمازخانه و تعداد ۷۰ نفر روحانی در مجموعه زندانهای استان تهران فعالیت می کنند. روزانه بیش از ۱۲ هزار زندانی در برنامه های روخوانی و روانخوانی قرآن را به صورت دسته جمعی حضور دارند.
حیات الغیب با اشاره به فعالیت های گسترده فرهنگی و تربیتی گفت: ۱۲۰۰ حافظ زندانی قرآن از یک جز تا سی جزء و نیز قریب به ۳۰۰ هیئت مذهبی داریم، هر چقدر بتوانیم باید برنامه های فرهنگی را ارتقاء داده و اوقات فراغت زندانیان را به نحو مطلوب پر کنیم و باعث کاهش بازگشت آنها به زندان شویم.
وی تصریح کرد: علاوه بر این کلاس نهضت سوادآموزی برگزار می شودف افراد کم سواد و بی سواد شناسایی شده و از بدو ورود تحت آموزش قرار میگیرند. همچنین امکان ادامه تحصیل برای زندانیان فراهم است و علاوه بر این اقدامات بحث کتابخوانی به صورت جدی پیگیری می شود افرادی که در برنامه های قرآنی شرکت کنند از امتیازات مختلفی مانند عفو و مرخصی برخوردار می شوند.
بنا به این خبر، در مرحله اول اجرای تفاهمنامه بین دو مرکز، ۳۵ نفر روحانی جهت اجرای امور فرهنگی به گروه روحانیون زندان های استان تهران پیوسته بودند.
یادآوری می شود: بر اساس تفاهمنامه همکاری بین سازمان تبلیغات اسلامى و ادارهکل زندانهاى استان تهران به امضای دو طرف رسیده است، بر مواردی مانند آماده سازی و مشارکت در برگزاری کلاس های آموزشی، اعزام طلاب و کارشناسان خبره، پایش مددجویان جهت کشف استعدادها، ثبت هیئات مذهبی ندامتگاه ها و شرکت در نشست های مدون با حضور اعضای اصلی و مدعو در راستای بررسی، تحلیل و رفع موانع موجود و ارتقای سطح کمی و کیفی همکاری تأکید گردیده است.