تشریح اقدامات کارگروه اشتغال سربازان
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح توضیحاتی درباره کارگروه اشتغال سربازان ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار سرتیپ سیدمهدی فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح با تبریک هفته بسیج درباره اشتغال سربازان وظیفه گفت: بیش از ۱۷۰ تدبیر از فرماندهی کل قوا در حمایت از سربازان داریم که نصف آنها در باره توانمندسازی و آینده سربازان است. برای اینکه بتوانیم این کار را عملیاتی کنیم نقشه راهی تدوین شده است که مصوبه رییس ستاد کل نیروهای مسلح است و ۱۵ شاخص دارد.
وی با بیان اینکه ما در یک برنامه ۵ ساله تا سال ۱۴۰۱ باید به صددرصد مهارتآموزی سربازان در همه کشور برسیم، تصریح کرد: برنامه ما این است که سربازان یک مهارت تخصصی با گواهینامه مناسب و معتبر ملی دریافت کنند و همچنین تا سال ۱۴۰۱، ۳۰ درصد از سربازان باید به شغل مناسب برسند. برنامه ما این است که از امسال بحث اشتغال پس از خدمت سربازان را نیز عملیاتی کنیم.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: از همینرو با وزیر کشور صبحت کردیم قرار شد معاونان اقتصادی و اشتغال استانداریها کارگروه ویژه تخصصی تشکیل دهند و مهارتآموزی سربازان و اشتغال پس از خدمت سربازان در این کارگروه بررسی شود.
سردار فرحی با اشاره به تشکیل این کارگروه در استانها تصریح کرد: کارگروه اشتغال سربازان در ۳۱ استان تشکیل شده و اعضای آن ۱۵ نفر هستند. آموزشها و مهارتهای اشتغال نیز در حین خدمت سربازی به سربازان ارائه میشود. در این کارگروه مشخص میشود چه مهارتهایی در هر استانی شانس بیشتری برای اشتغال دارد و پس از خدمت نیز به این سربازان کمک میشود تا باتوجه به مهارتی که آموختهاند بتوانند حرفه و شغلی را در همان استان ایجاد کنند.
وی ادامه داد: اعضای این کارگروه دو وظیفه اصلی دارند ابتدا اینکه مشخص کنند در هر استان شرایط اقلیمی و بومی آن استان چه مهارتهایی را میطلبد و شانس چه اشتغالی بیشتر است و به فرماندهان نظامی این موضوع ابلاغ شود تا با توجه به علاقه سربازان آموزش داده شود. همچنین پس از اینکه خدمت تمام شد تسهیلات شغلی و اشتغال به سربازان پرداخت شود. همچنین رصد شغلی از جمله وظایف این کارگروه است. ما نیز امیدوارم به زودی اثرات آن را ببینیم.