خبرگزاری کار ایران

یوسفی به ایلنا خبر داد:

جمع آوری روزانه ۵۰۰ تن زباله توسط ۸۸۰ پاکبان در سطح شهر ارومیه

جمع آوری روزانه ۵۰۰ تن زباله توسط ۸۸۰ پاکبان در سطح شهر ارومیه
کد خبر : ۹۵۶۱۸۱

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گفت: روزانه ۵۰۰ تن زباله خانگی توسط ۸۸۰ پاکبان از سطح شهر جمع‌اوری و برای دفن روانه سایت نازلو می‌شود.

احد یوسفی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، با بیان این مطلب افزود: اکیپ‌های نیروی انسانی و ماشین‌آلات سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه برای ساماندهی سایت نازلو به صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال فعالیت هستند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه اظهار کرد: تلاش شده تا با استفاده حداکثری از توان و ظرفیت فنی کارشناسان سازمان برای مدیریت هرچه بهتر محل دفن میزان خطرات زیست محیطی ناشی از دفن زباله کاهش یابد.

احدیوسفی گفت: پوشش شبانه‌روزی و بی‌وقفه محل دفن نازلو توسط ماشین‌‌آلات سازمان و همچنین احداث لاگون جمع‌آوری شیرابه از جمله اقدامات مستمر سازمان در سایت نازلو است.

وی درخصوص ماشین‌آلات فعال در سایت نازلو تصریح کرد: ۱۱کامیون، دو دستگاه لودر، یک دستگاه بیل زنجیری وسه دستگاه بولدوزر یک دستگاه بیل بکهو در دو شیفت صبح و شب به صورت بی‌وقفه در حال فعالیت هستند.

 یوسفی با اشاره به تولید روزانه ۵۰۰ تن زباله خانگی در ارومیه گقت: ۸۸۰ پاکبان در تلاش های شبانه روزی خود اقدام به جمع اوری و انتقال این مقدار زباله به سایت دفن زباله نازلو را انجام می دهند

رئیس سازمان مدیریت پسماند تاکید کرد: تلاش شبانه‌روزی پرسنل سازمان در محل دفن بر این است که مدیریت محل دفن روند اصولتر و فنی‌تری به خود گیرد‌.

وی با اشاره به فعالیت‌های مستمر و شبانه‌روزی پرسنل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه در سایت نازلو (محل دفن زباله) ارومیه اظهار کرد: احداث حوضچه‌های جدید جهت کنترل شیرابه، برنامه‌ریزی برای افزایش دقت در دفن زباله‌های عفونی و خانگی از جمله برنامه‌های در حال انجام سازمان است‌.

وی گفت: افزایش تعداد ماشین آلات ناوگان پوشش زباله، هدایت نخاله‌های ساختمانی به محل دفن جهت تامین خاک پوششی از دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه در سایت نازلو است‌.

یوسفی در خصوص اقدامات درحال مطالعه سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گفت: سیستم جمع‌آوری شیرابه از سلول‌های دفنی، سیستم هدایت و جمع‌آوری آب‌های سطحی بالادست، سیستم پروفیله و پوشش نهایی سلول‌های قدیمی، احداث سیستم تصفیه‌خانه شیرابه، احداث سیستم جمع‌آوری و استحصال بیوگاز در دست مطالعه و بررسی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز