رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:
تولید سالانه بیش از ۳۰۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان غربی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سالانه بیش از ۳۰۰۰ تن قارچ خوراکی در استان تولید می شود.
به گزارش ایلنا، رسول جلیلی با اشاره به اینکه در ۳ ماهه نخست سال جاری ۵۰۰ تن قارچ در استان تولید شده است، تصریح کرد: ارومیه با تولید بیش از ۱۰۰۰ تن قارچ رتبه اول را در تولید قارچ در استان دارد.
جلیلی با تاکید بر اینکه کسب وکارهای کوچک با هزینه کم و بهره اقتصادی بالا نقش موثری در رشد و توسعه استان و اشتغالزایی پایدار دارند، اظهار کرد: در حال حاضر ۶۵ واحد تولیدی قارچ با اشتغالزایی بین ۳۲۰ تا ۴۰۰ نفر در استان فعالیت دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: با وجود تولید ۳۰۰۰تن قارچ در استان متاسفانه سرانه مصرف سالیانه قارچ در استان به ازای هر نفر ۲۰۰ الی ۳۵۰ گرم است که باید افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه تولید قارچ یک کسب وکار کم هزینه با درآمد بالا است، یادآور شد: صدور مجوز های تاسیس و بهره برداری و اعطای تسهیلات بانکی در جهت حمایت از این بخش تولیدی از جمله اقدامات سازمان برای رونق تولید و اشتغال کسب وکارهای کوچک پرباز ده در استان است.