رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی:
ارتقاء سهم استان در تولید ناخالص ملی از ماموریتهای اصلی سازمان است
سامانه اطلاعاتی محدودههای معدنی آذربایجان غربی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان راه اندازی شد.
جعفر صادق اسکندری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی، در مراسم افتتاح سامانه اطلاعاتی محدوده های معدنی استان، اظهار داشت: اشتغال زایی، درآمدزایی، رشد شاخص های اقتصادی و ارتقاء سهم استان در تولید ناخالص ملی از ماموریتهای اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی بوده که در این راستا اقدامات قابل توجهی تاکنون توسط این سازمان صورت گرفته است.
به گزارش ایلنا از ارومیه، وی بهبود مستمر فضای کسب و کار و تسهیل سازی در ارائه خدمات به ارباب رجوع را یکی از ۹ محور و راهبرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و گفت: در زمینه بهبود فضای کسب و کار و شفاف سازی فعالیت های اختصاصی تاکنون وظایف و اختیارات ۳۵ عنوان فرآیند و خدمت مربوط به سازمان طی برگزاری جلسات و کارگاه های آموزشی به دفاتر پیشخوان دولت، شرکت های خدمات فنی و مهندسی و ادارات شهرستان های تابعه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی واگذار شده است.
اسکندری افزود: درحال حاضر ۱۵ سامانه اطلاعاتی با قابلیت های گسترده از جمله سامانه های بهین یاب، هماهنگ، ۱۲۴ و… در سازمان صنعت، معدن و تجارت فعال بوده و آماده ارائه خدمات الکترونیک به ارباب رجوع هستند.
وی تصریح کرد: این سامانه به منظور شفاف سازی و رفع ابهامات بی مورد قبلی در مورد محدوده های معدنی، کاهش مراجعات متقاضیان به سازمان، دقت در ترسیم محدوده های معدنی و تسریع در انجام امورات مربوط به ارباب رجوع در مرکز و ۱۶ شهرستان استان راه اندازی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: کلیه محدوده های معدنی ثبت شده در استان از مرحله پذیرش تقاضا تا صدور پروانه های بهره برداری توسط کارشناسان بخش معدن این سازمان بررسی و با آخرین بخش نامه ها اصلاح و بروز رسانی گردیده و برای استفاده در اختیار متقاضیان قرار رفته است.
دربخش دیگری از این جلسه، نادر صفرزاده معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی، به تاکیدات اخیر دولت به ویژه رئیس جمهور به توسعه خدمات الکترونیکی به منظور ارتقاء و یکپارچه سازی سیستم اداری، گفت: با یکپارچهسازی سیستم اداری و استقرار زیرساختهای دولت الکترونیک در استان میتوان آرامش و رفاه خاطر را در بین آحاد جامعه ایجاد کرد و خدمات لازم را به بهترین شکل به متقاضیان ارائه داد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲۰ هزار نفر دانشجو در آذربایجان غربی مشغول به تحصیل هستند که این مسئله بیانگر آماده بودن شرایط برای استقرار دولت الکترونیک و گسترش ارائه خدمات در این زمینه است.
وی با بیان اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی سه دستگاه اصلی جهت ایجاد اشتغال در استان هستند، گفت: باید با تشکیل هستههایی از این دستگاهها در مراکز شهرستانها از ظرفیتهای موجود در این بخشها برای توسعه و گسترش اشتغال جوانان در استان تلاش کرد.
وی به ظرفیتهای معدنی استان اشاره کرد وافزود: معادن استان قابلیت های بالایی در ایجاد اشتغال، توسعه و رونق اقتصاد استان دارد که باید از این ظرفیتها به نحو احسن بهرهبرداری کرد.