خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

کم‌فروشی؛ بیشترین تخلفات واحدهای نانوایی در آذربایجان غربی

کم‌فروشی؛ بیشترین تخلفات واحدهای نانوایی در آذربایجان غربی
کد خبر : ۱۱۸۸۰۶۷

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی گفت: بیشترین تخلفات واحدهای نانوایی در آذربایجان غربی، کم‌فروشی و عدم وجود تابلو در دید مردم برای اطلاع‌رسانی در خصوص قیمت، وزن چانه، ساعات پخت روزهای تعطیلی و غیره است.

امید زینالی‌اصل در گفت و گو با ایلنا، با بیان اینکه  سرانه مصرف آرد استان از میانگین کشوری بالاتر است گفت:لازم است تا مشکلات صدور پروانه آرد و نان در استان توسط اتحادیه‌ها حل شود.

وی افزود: در مناطقی که آرد خام روستایی توزیع می‌شود در صورت بالای یک هزار نفر بودن جمعیت منطقه می‌توانند برای تبدیل به واحد نانوایی اقدام کنند.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان در باره کیفیت نان و استفاده از کارگران غیرماهر در پخت نان افزود: عدم سودآور بودن پخت نان برای نانوایی ها باعث شده که از کارگران غیرماهر در این زمینه استفاده شود در حالی که برای ارتقای کیفیت نیازمند کارگران ماهر و زبده هستیم.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی گفت: بیشترین تخلفات واحدهای نانوایی در آذربایجان غربی، کم‌فروشی و عدم وجود تابلو در دید مردم در جهت اطلاع‌رسانی در خصوص قیمت، وزن چانه، ساعات پخت روزهای تعطیلی و غیره است.

زینالی با تاکید بر آموزش کارگران نانوایی‌ها تصریح کرد: آموزش لازمه ارتقای کیفی است ولی امسال در شهرستان‌ها موفق به برگزاری دوره‌های آموزشی نشدیم و سه دوره در مرکز استان تاکنون اجرا شده است.

وی در باره نمونه‌برداری از واحدهای تولید نان و آرد در استان بیان کرد: بازرسی‌ها به صورت مداوم در استان ادامه دارد و نمونه‌برداری از کیفیت آرد مصرفی به صورت مستمر انجام می‌شود.

زینالی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای قانون انتزاع، اخیرا نظارت بر نانوایی‌ها نیز به بازرسان قرارگاه تامین امنیت غذایی استان در جهاد کشاورزی استان‌ها واگذار شده است .

وی افزود: در حال حاضر چهار هزار و ۷۳۲ واحد نانوایی در سطح ۱۹ شهرستان استان فعال است و ماهانه حجم قابل توجهی آرد در بین نانوایی‌ها توزیع می‌شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز