خبرگزاری کار ایران

واحدهای پخت نان روغنی آذربایجان غربی نسبت به تغییر رسته اقدام کنند

واحدهای پخت نان روغنی آذربایجان غربی نسبت به تغییر رسته اقدام کنند
کد خبر : ۱۰۶۱۲۱۶

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان غربی گفت:واحد های پخت نان روغنی باید نسبت به تغییر رسته خود به نان سنگک و یا بربری اقدام کنند و در صورت ادامه فعالیت باید رسته فرد از اتحادیه نانوایی به اتحادیه قنادان تغییر یابد.

غلامرضا بابایی در گفت و گو با ایلنا،با اشاره به فعالیت ۵هزار و ۹۵ واحد نانوایی در استان گفت:از این تعداد ۷۵۰ واحد نانوایی نان روغنی پز هستند.

وی افزود: با توجه به رعایت مسائل بهداشتی و حفظ سلامت و امنیتی غذایی شهروندان فعالیت نانوایی های نان روغنی متوقف و در رسته قنادان قرار خواهد گرفت.

بابایی خاطر نشان کرد: واحد های پخت نان روغن باید هر چه سریعتر نسبت به تغییر رسته خود به نان سنگک یا بربری اقدام کرده و در صورت ادامه فعالیت، باید رسته خود را از اتحادیه نانوایی به اتحادیه قنادان تغییر دهند.

بابایی ادامه داد:بر این اساس تعداد ۷۵۰ واحد نان روغنی فعال در جهت رفاه حال شهروندان و دسترسی مردم منطقه به نان سنگک و بربری به این رشته منتقل خواهند شد که با تغییر کاربری نانوایی ها برای یک هزار و ۵۰۰ نفر فرصت شغلی پیش بینی شده است.

رئیس سازمان صنعت معدن تجارت آذربایجان غربی در خاتمه به تعیین وضعیت نیروهای بازرسی آرد و نان اشاره کرد و گفت:بر اساس مصوبه کار گروه آرد و نان استان وضعیت به کارگیری و تامین منابع مالی برای جبران خدمات آرد و نان تعیین تکلیف شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز