واحدهای پخت نان روغنی آذربایجان غربی نسبت به تغییر رسته اقدام کنند
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان غربی گفت:واحد های پخت نان روغنی باید نسبت به تغییر رسته خود به نان سنگک و یا بربری اقدام کنند و در صورت ادامه فعالیت باید رسته فرد از اتحادیه نانوایی به اتحادیه قنادان تغییر یابد.
غلامرضا بابایی در گفت و گو با ایلنا،با اشاره به فعالیت ۵هزار و ۹۵ واحد نانوایی در استان گفت:از این تعداد ۷۵۰ واحد نانوایی نان روغنی پز هستند.
وی افزود: با توجه به رعایت مسائل بهداشتی و حفظ سلامت و امنیتی غذایی شهروندان فعالیت نانوایی های نان روغنی متوقف و در رسته قنادان قرار خواهد گرفت.
بابایی خاطر نشان کرد: واحد های پخت نان روغن باید هر چه سریعتر نسبت به تغییر رسته خود به نان سنگک یا بربری اقدام کرده و در صورت ادامه فعالیت، باید رسته خود را از اتحادیه نانوایی به اتحادیه قنادان تغییر دهند.
بابایی ادامه داد:بر این اساس تعداد ۷۵۰ واحد نان روغنی فعال در جهت رفاه حال شهروندان و دسترسی مردم منطقه به نان سنگک و بربری به این رشته منتقل خواهند شد که با تغییر کاربری نانوایی ها برای یک هزار و ۵۰۰ نفر فرصت شغلی پیش بینی شده است.
رئیس سازمان صنعت معدن تجارت آذربایجان غربی در خاتمه به تعیین وضعیت نیروهای بازرسی آرد و نان اشاره کرد و گفت:بر اساس مصوبه کار گروه آرد و نان استان وضعیت به کارگیری و تامین منابع مالی برای جبران خدمات آرد و نان تعیین تکلیف شد.