خبرگزاری کار ایران

جریمه ۲ میلیاردی اداره تعزیرات آذربایجان غربی برای قاچاق لوازم الکتریکی

جریمه ۲ میلیاردی اداره تعزیرات آذربایجان غربی برای قاچاق لوازم الکتریکی
کد خبر : ۱۰۲۹۱۷۴

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی از جریمه ۲ میلیارد ریالی برای قاچاق لوازم الکتریکی خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمد اقوامی در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان خوی در حین کنترل و پایش خودروهای عبوری  از یک دستگاه کامیون، تعداد ۲۹ عدد ویبراتور الکتریکی، ۲۰ عدد بلبرینگ صنعتی، ۲ عدد دینام صنعتی، ۷۴ کیلو رول توری و یک دستگاه الکتریکی صنعتی را به ظن قاچاق کشف و ضبط  و پرونده را به تعزیرات ارسال کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی افزود: شعبه اول ویژه رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز آن شهرستان، پس از احراز تخلف، حکم به ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت صادر و متهم را به پرداخت ۲ میلیارد و ۷۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

اقوامی، همچنین از تشکیل بیش از۱۷هزار فقره پرونده در سال‌جاری در تعزیرات حکومتی استان خبر داد و گفت: ازاین تعداد  به ۱۶هزار و ۹۶۶فقره پرونده رسیدگی و مختومه شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان پرونده های ورودی دربخش کالا وخدمات نسبت به مدت مشابه سال قبل خود ۳درصد افزایش یافته، تصریح کرد: بیشترین پرونده های ورودی به اداره کل در بخش کالا وخدمات با ۱۱هزار و ۶۷۷فقره پرونده بوده که ازاین تعداد ۱۱هزار و ۶۴۳ فقره مختومه شده است.

اقوامی با تاکید بر اینکه کل محکومیت صادره ازشعب اداره کل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی در۳ بخش بیش از۷۰۳ میلیارد تومان است، یاد آور شد: بیشترین میزان محکومیت صادره در سال جاری مربوط به قاچاق کالا وارز بوده که بیش از ۶۷۸میلیارد تومان است.

وی اظهار کرد: در بخش قاچاق نیز در سال جاری ۴ هزار و ۸۵۳ فقره پرونده وارد شعبه های اداره کل شده که ازاین تعداد ۴ هزار و ۸۲۸ فقره پرونده رسیدگی ومختومه شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰درصد کاهش پرونده های ورودی را نشان می دهد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: درسال جاری در بخش بهداشت ، دارو درمان ۴۹۶فقره پرونده وارد شعبه های اداره شده که ازاین تعداد ۴۹۵ فقره پرونده با میزان محکومیت صادره بیش از یک میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومان رسیدگی و مختومه شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل خود ۱۴ درصد کاهش ورودی پرونده را نشان می دهد.

وی عدم درج قیمت روی کالا ها را  عمده تخلفات انجام شده عنوان کرد و یاد آور شد: عدم درج قیمت  ۲ هزار و ۶۷۱ مورد، گرانفروشی ۲ هزار و  ۶۰۴ مورد، تقلب ۷۱۰ مورد، کم فروشی یک هزار و ۷۴۴مورد، عدم ارائه فاکتورخرید ۶۵۴ مورد، تداخل صنفی ۱۴۴مورد، عرضه خارج ازشبکه ۳۵۵ مورد، ضرر وزیان وارده به اشخاص ۵۸ مورد بود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز