استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد:
لزوم تدوین برنامه توسعه، متناسب باظرفیت هر منطقه
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت تدوین الگوهای توسعه متناسب با ظرفیتهای هر منطقه، گفت: ظرفیتهای خاص هر منطقه باید مورد توجه قرار گرفته و از اجرای نسخههای واحد برای مناطق مختلف، اجتناب کرد.
به گزارشخبرنگار ایلنا، محمدرضا پورمحمدی در جلسه بررسی طرح توسعه پایدار اقتصادی در شهرستان بستانآباد، با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان در بخشهای مختلف گردشگری، فرهنگی، اقتصادی و ترانزیتی، اظهار کرد: توسعه هر یک از شهرستانهای استان، توسعه کل استان و به تبع آن توسعه همهجانبه را برای کشورمان به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به انتخاب شهرستان بستانآباد به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان منتخب کشور برای اجرای برنامههای توسعه پایدار اقتصادی، گفت: باید تمام مدیران استان و شهرستان به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند و برنامههای خود را با محوریت توسعه این شهرستان پیش ببرند.
پورمحمدی، انتخاب بستانآباد به عنوان پایلوت توسعه در کشور را آزمونی بزرگ برای استان دانست و ادامه داد: اگر بتوانیم این آزمون را با موفقیت به انجام برسانیم، به طور قطع موفق به جذب اعتبارات بیشتر برای اجرای طرحهای توسعه سایر شهرستانهای استان خواهیم شد.
استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر راهاندازی هاب لجستیک استان با مشارکت بخش خصوصی در شهرستان بستانآباد، گفت: تاخیر چندساله در اجرای این طرح قابل قبول نیست و باید موانع اجرای آن هرچهسریعتر برداشته شود.
پورمحمدی بر افزایش سرمایهگذاری در بخش معدن استان تاکید کرد و افزود: آذربایجان شرقی از ظرفیتهای بینظیر معدنی برخوردار است که این برخورداری نیز منحصر به یک شهرستان نیست و بسیاری از شهرستانهای استان مانند بستانآباد ذخایر بسیار خوب معدنی را در خود جای دادهاند.
وی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت راهآهن میانه- بستانآباد- تبریز گفت: بهرهبرداری از این پروژه، جزو اولویتهای اصلی است و تلاش میکنیم که این پروژه تا دهه فجر امسال از بستانآباد به تبریز برسد.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: با توجه به ضرورت اجرای برنامههای توسعه در شهرستان بستانآباد، ۱۰۰ درصد اعتبارات تملک دارایی این شهرستان در سال جاری تخصیص یابد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز، مهمترین اقدامات دستگاههای اجرایی را در راستای اجرای طرح توسعه شهرستان بستانآباد اعلام کرد.
تقی کرمی همچنین از راهاندازی صندوقهای خرد محلی زنان در روستاها خبر داد و گفت: روستاهای واجد شرایط برای اجرای این طرح شناسایی شده اند و فرآیندهای مورد نیاز به زودی پایان مییابد.
وی ادامه داد: احداث شهرک صنایع دستی قزلجه میدان نیز با پیگیری معاون عمرانی استاندار آغاز شده و عملیات تامین زیرساخت آن نیز به پایان رسیده است.
نماینده مردم بستانآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با قدردانی از اقدامات دولت در این شهرستان، گفت: شهرستان بستانآباد نیازمند توجه ویژه مسئولان است که در این صورت می تواند به نقش مهم خود در اشتغال جوانان منطقه و توسعه هرچه بیشتر اقتصادی عمل کند.
غلامرضا نوری اتخاذ تدابیر مناسب عملیاتی برای توسعه و تسهیل هرچه بیشتر گردشگری در شهرستان بستان آباد را خواستار شد.
وی همچنین بر تسریع در بهره برداری از راه آهن میانه- بستان آباد- تبریز تاکید کرد.