بهبودی مطرح کرد:
رسیدن به مفاهمه و اقدام مشترک بهترین راهکار برای ساماندهی اجتماعی
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی رسیدن به مفاهمه و اقدام مشترک دستگاه های اجرایی مرتبط و نهادهای اجتماعی را بهترین راهکار برای مبارزه با آسیب های اجتماعی و ساماندهی و توانمندسازی اجتماعی عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، داود بهبودی در جلسه بحث و بررسی گزارش عملکرد هسته کلیدی «ساماندهی و توانمندسازی اجتماعی» سند تدبیر توسعه استان اظهار کرد: توانمندسازی اجتماعی و مدیریت سکونتگاه های غیررسمی موضوعی بسیار مهم و فرابخشی است که تاکنون تلاش های زیادی در این جهت صورت گرفته است.
وی افزود: اگر موضوعاتی مثل مهاجرت، حاشیه نشینی و آسیب های اجتماعی به عنوان پدیده هایی ناهنجار اتفاق می افتد محصول اقدامات جزئی نگرانه و سطحی و برآیند نظام اداری و اجرایی ما است. بهبودی تصریح کرد: اگر بتوانیم برای رفع این معضلات عملیات مشترک تعریف کرده و به مفاهمه برسیم خواهیم توانست آنها را مدیریت و کنترل کنیم؛ اما اگر هر دستگاه بر اساس ماموریت های متعارف پیشین اقدامی صورت دهد نتیجه چندان مطلوبی حاصل نخواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی ابراز داشت: هسته کلیدی ساماندهی و توانمندسازی اجتماعی از مهمترین هسته های سند تدبیر توسعه به شمار می رود و مجموعه زحمات و اقدامات دستگاه های اجرائی و تسهیل گران در جهت پیشبرد پروژه های این هسته و بویژه تقویت پایگاه سرمایه اجتماعی در مناطق حاشیه ای تبریز بسیار ارزشمند است.
وی خاطرنشان ساخت: در سند تدبیر توسعه بر روی نقاط کلیدی تمرکز می شود و بیشتر به دنبال الگوسازی هستیم؛ البته اگر الگوهایی قابل تعمیم و تکثیر باشد باید با احتیاط اقدامات خود را در سایر جهات و مناطق نیز توسعه داده و به مقابله با آسیب های اجتماعی بپردازیم.
توسعه محلی حلقه مفقوده برنامه ریزی توسعه کشور
در این جلسه مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به شکل گیری شورای اجتماعی کشور و ابلاغ دستورالعمل ملی مواجهه منطقی با آسیب های بیست گانه اجتماعی اظهار کرد: در ذیل این موضوع ما دقاتر تسهیل گری منطقه ای را برای ۶ محله شهر تبریز تعریف کرده ایم.
علی بدرشکوهی ارتقاء مشارکت اجتماعی، ارتقاء سرمایه اجتماعی، توانمندسازی جوامع محلی، بهبود وضعیت اقتصاد خانوار، ترویج الگوی ایرانی، اسلامی مصرف، کار و فعالیت، کاهش آسیب های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر را از جمله اهداف برنامه استقرار دفاتر تسهیل و توسعه محلی اعلام کرد. وی توسعه محلی را حلقه مفقوده برنامه ریزی توسعه کشور خواند و گفت: این خلاء با شکل گیری دفاتر تسهیل گری به عنوان دیدبان دستگاه های مسئول می تواند برطرف شود.
در این جلسه نمایندگان دفاتر تسهیل گری محلات ششگانه تبریز به تشریح اقدامات انجام گرفته و بیان دغدغه ها و مسائل موجود پرداختند.