خبرگزاری کار ایران

سرمازدگی تولید انگور مراغه را کاهش داد

سرمازدگی تولید انگور مراغه را کاهش داد
کد خبر : ۲۰۷۶۲۵

در سال زراعی جاری سرمازدگی به ۵۰ درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرد.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه از آغاز برداشت انگور از سه هزار و ۲۰۰هکتار از تاکستان های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد نریمانی گفت: با توجه به خسارت سرمازدگی پیش بینی می شود ۱۸ هزار تن انگور از این سطح برداشت شود.

وی افزود: در سال زراعی، جاری سرمازدگی به ۵۰ درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرد که این خسارت حدود ۲۱ هزار تن تولید انگور این شهرستان را کاهش داد.

نریمانی گفت: ۷۰ درصد از محصول تولیدی این شهرستان برای کشمش، سبزه، آبمیوه و شیره انگور فراوری و بقیه نیز برای تازه خوری مصرف می شود.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه با اشاره به اینکه بیش از ۲۳ رقم انگور در این شهرستان تولید می شود اظهار داشت: عمده محصول تولیدی کشمش بی دانه بوده که نیمه دوم مهر آغاز برداشت این نوع محصول است.

نریمانی افزود: شاهانی، صاحبی، خلیلی، یاقوتی، نورس، آلدرق، گلین بارماغی، عسگری، پیکامی، انواع کشمش، صاحبی، لعل و فخری و رسمی از جمله ارقام تولیدی در باغات انگور مراغه است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز