تفاهم نامه همکاری منطقه یک دانشگاه فنی و حرفهای کشور و گروه صنعتی آمیکو
باوجود اینکه تبریز یک شهر صنعتی است اما ارتباط دانشگاه و صنعت در این شهر بسیار ضعیف بوده و باید از ظرفیتهای صنعتی این شهر به خوبی استفاده شود. / همکاری دانشگاه آمیکو و دانشگاه فنی و حرفهای میتواند به عنوان یک الگو در کشور مطرح باشد.
منطقه یک دانشگاه فنی و حرفهای کشور و گروه صنعتی آمیکو تفاهم نامه همکاری امضاء میکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جلسه ایجاد راهکارهای علمی و آموزشی با حضور جعفر احمدی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفهای کشور و داود فدائی، مشاور عالی رییس هیات مدیره گروه صنعتی آمیکو، در امور دانشگاه در محل دانشگاه فنی و حرفهای تبریز برگزار شد.
در این جلسه رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفهای، آمادگی این دانشگاه را برای همکاری با دانشگاه آمیکو در خصوص صنعت و دانشگاه و جذب، آموزش نیروی انسانی که میتواند به عنوان یک الگو در کشور مطرح باشد، خواستار شد و گفت: مدلهای تعالی سازمانی ابزاری جهت کمک به سازمانها برای سنجش میزان قرار داشتن در مسیر تعالی سازمانی و رشد متوازن هستند و این مدلها به سازمانها کمک میکنند تا با مقایسه وضع موجود و مطلوب خود تفاوتها را شناسایی و سپس بر اساس این تفاوتها و بررسی علل وقوع آنها راه حلهای بهینه سازی وضع موجود را شناسایی کرده و آنها را اجرا کنند.
احمدی اظهار داشت: لازم است سازمانها قبل از اقدام به اجرای مدلهای تعالی سازمانی. از موجود بودن امکانات و زیر ساختهای ضروری برای انجام این مهم به خصوص زیر ساختهای فکری. رفتاری و انسانی نسبت به اصول کیفیت مطمئن بوده و اقدام کنند.
رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: باوجود اینکه تبریز یک شهر صنعتی است اما ارتباط دانشگاه و صنعت در این شهر بسیار ضعیف بوده و باید از ظرفیتهای صنعتی این شهر به خوبی استفاده شود و ما هم از این امر حمایت میکنیم.
وی افزود: نیازسنجی آموزشی، فعالیتی حیاتی و مهم برای آموزش و بهسازی عملکرد مدیران و کارکنان است.
احمدی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی حرفهای از ظرفیت بالایی در پیشبرد صنعت و ایجاد فضای کسب و کار برخوردار است افزود: ما در گذشته دانشجویان موفقی در این دانشگاه داشتیم که با فکر و ایدههای قوی جهت راه اندازی کارگاه و شرکت مستقل خود اقدام نمودهاند و به موفقیتهای کلانی نائل شدند حال جای بسی امیداوری است که با حمایت این افراد از بازوی توانمند افراد تخصص دیده در این دانشگاه استفاده کرده و شاهد پیشرفتهای بالایی در آینده باشیم.
در ادامه این جلسه مشاور عالی رییس هیات مدیره گروه صنعتی آمیکو در اموردانشگاه نیز به بیان نقاط مثبت صنعت و دانشگاه پرداخت و خواستار همکاری نزدیک بین دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه آمیکو شد.
داود فدائی افزود: خرید استانداردهای جدید و استفاده از استانداردهای صنعتی آلمانی میتواند به پیشرفت صنعت و دانشگاه بیافزاید و این ایدهها برای همکاری میتواند سریع الورود برای بازار باشد از جمله در زمینه نصب تجهیرات خورشیدی و خدمات اجرائی رشتههایی با درآمد بالا برای افراد بیکار و جویای کار میتواند کاربردی شده و باعثپیشرفت خلاقیتها همگام با پیشرفتهای روز دنیا باشد.
وی با اشاره به اینکه زیرمجموعه آمیکو با توجه به مهارت اساتید و افراد تخصص دیده میتواند به نوآریهای جدیدی راه یافته که در کنار آموزش به درآمدزایی دانشجویان کمک کند، این پتانسیل را دارد که افرادی را جهت کار به کشورهای دیگر صادر نماید که البته این افراد با تخصص بالا و با خلاقیت و نوآوریهای این دانشگاه آموزش دیده و وارد بازار کار میکند.
در پایان این جلسه مقرر شد تفاهم نامهای بین دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه آمیکو به امضاء برسد.