خبرگزاری کار ایران

آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان رهبری:

استفاده از ادبیات تخریبی موجب اشاعه افراطی گری می شود

استفاده از ادبیات تخریبی موجب اشاعه افراطی گری می شود
کد خبر : ۱۷۴۴۰۱

از رسانه ملی خشونت و نفرت در جامعه تبلیغ می‌شود. / مردم هرکسی را تندروی می‌کند، حذف می‌کنند.

یک عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از کسانی که در تریبون‌های رسمی از ادبیات تخریبی و نامناسب برای انتقادهای خود استفاده می‌کنند، گفت: اینگونه افراد در کشور در اقلیت هستند ولی صدای آنها بلند است.

به گزارش خبرنگار ایلنا آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده هریسی در گفتگو با خبرنگاران افزود: متأسفانه پدیده زشتی در کشور وجود دارد که برخی از افراد در مورد کسانی که با آنها همفکر نیستند یا آنها را دوست ندارند از ادبیات نامناسبی استفاده می‌کنند و از هر فرصتی برای بر زمین کوبیدن وی بهره می‌برند. این مسائل موجب شده که جامعه به بداخلاقی مبتلا و تندروی‌ها و افراطی‌گری‌ها در آن شعله‌ور شود.

وی با بیان اینکه " اینگونه افراد در کشور در اقلیت هستند ولی متأسفانه صدای آنها بلند است "، گفت: با توجه به بلندی صدای آنها، این تصور ایجاد می‌شود که آنها تمام کشور هستند ولی واقعیت این نیست و چون آنها از کسی نمی‌ترسند صدایشان بلند است، در برابر دیگران بداخلاقی به خرج می‌دهند و از هر فرصتی برای تخریب استفاده می‌کنند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: متأسفانه برخی از این اقدامات به نام اسلام انجام می‌شود در حالیکه اسلام این رفتارها را قبول ندارد و مسلمانان را از انجام اینگونه اقدامات منع کرده است.

هاشم‌زاده هریسی با بیان اینکه " اینگونه اقدامات به نام اسلام باعثگیج شدن و ایجاد اختلاف در بین مردم می‌شود "، تصریح کرد: در واقع اینگونه مسائل موجب پمپاژ نفرت در جامعه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه " در چنین فضاهایی حق روشن و نمایان نمی‌شود و فضا غبارآلودتر می‌شود "، گفت: متأسفانه این بلای عظیمی است که جامعه ما به آن گرفتار شده است و نمی‌دانم چرا جلوی این بلا گرفته نمی‌شود.

این عضو مجلس خبرگان رهبری به خطرات ایجاد اختلاف در جامعه اشاره کرد و با بیان اینکه " در کشور همواره تاکید می‌شود که بین شیعه و سنی باید اتحاد وجود داشته باشد و تفاوت‌های ظاهری فدای اشتراکات شود تا همه حول محور وحدت حرکت کنند "، افزود: اما متأسفانه برخی در بین خود شیعیان نفاق ایجاد کرده و در جامعه نفرت پمپاژ می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه " رسانه‌ها و تریبون‌ها مانند لبه شمشیر هستند که هم می‌توانند ادب و احترام را در جامعه گسترش دهند و هم نفرت و خشونت را "، گفت: متأسفانه گاه می‌بینیم که از تریبون‌های مقدس و حتی رسانه ملی خشونت و نفرت در جامعه تبلیغ می‌شود و این موجب ایجاد دوگانگی در جامعه می‌شود.

هاشم‌زاده هریسی ادامه داد: تهمت زدن و دروغ گفتن، از گناهان کبیره‌اند. ریشه این اقدامات در تندروی است و نداشتن اعتدال است. مردم باید نفرت و بیزاری خود از این اختلافات و این ادبیات را ابراز کنند؛ چراکه عموم مردم اینگونه رفتارها را دوست ندارند و از آن ناراضی هستند. به طور کلی مردم هرکسی را تندروی می‌کند، حذف می‌کنند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: با وجود اینکه مردم از اینگونه اقدامات ناراحت هستند اما صدایی برای بیان نارضایتی خود ندارند و عده اقلیتی که از این تندروی‌ها خوششان می‌آید از بابت این مسائل هورا می‌کشند و صدایشان بلند است. تندروها نیز صدای آنها را می‌شنوند و فکر می‌کنند که کل مردم از اینگونه رفتارها خوششان می‌آید.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز