خبرگزاری کار ایران

حضور موفق دانشگاه تبریز در ششمین جشنواره ملی حرکت

حضور موفق دانشگاه تبریز در ششمین جشنواره ملی حرکت
کد خبر : ۱۴۸۰۰۴

از دانشگاه تبریز در این جشنواره نشریه(افق دامپروری) انجمن علمی علوم دامی دانشکده کشاورزی عنوان نشریه برگزیده، محسن کوشافر عنوان کار‌شناس برگزیده، همچنین انجمن علمی فنی مهندسی برق و کامپیو‌تر در زمینه آموزش و انجمن علمی دامپزشکی در حوزه ترویج عنوان قابل تقدیر را دریافت کردند.

ایلنا: دانشگاه تبریز در ششمین جشنواره ملی حرکت با کسب ۵ مقام در میان دانشگاه‌های سطح کشورحضوری درخشان داشت.
به گزارش ایلنا، در اختتامیه ششمین جشنواره ملی حرکت که با حضور معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم، مدیران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از رؤسا و معاونین فرهنگی دانشگاه‌های کشور سراسر کشور برگزار شد، محمدرضا حسین‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز، عنوان برگزیده ششمین جشنواره ملی حرکت را به دست آورد و لوح تقدیر دکتر رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت کرد.
در بخشی از این لوح سپاس آمده است: دانشگاه و دانشجو در بطن خود، متضمن پویش و بالندگی و جوشش و کوشش است. آنگاه که علمی بر دانسته‌های پیشین علاوه می‌گردد و طرحی نو در انداخته شده و افقی نوین فراروی جوان دانشجو گشوده می‌شود و ذهن و عقل و دل و هوشی به جنبش در می‌آید، نمایی زیبا و تحسین برانگیز از تحول و نو شوندگی دم به دم جلوه گر می‌گردد. اینک مایه خرسندی است که به بهانه برگزاری ششمین جشنواره ملی حرکت، مجالی فراهم آمده است تا مراتب سپاس و تقدیر خود را تقدیم شما کنم. بدون شک ثبات و امنیت و رفاه و توسعه و عزت آینده کشور عزیزمان در گرو حرکت و پویش عالمانه و متعهدانه کنونی شماست.
بنا به این گزارش، در این جشنواره نشریه(افق دامپروری) انجمن علمی علوم دامی دانشکده کشاورزی به عنوان نشریه برگزیده و محسن کوشافر به عنوان کار‌شناس برگزیده انتخاب و لوح تقدیر دکتر رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را از آن خود کردند.
همچنین انجمن علمی فنی مهندسی برق و کامپیو‌تر در زمینه آموزش و انجمن علمی دامپزشکی در حوزه ترویج عنوان قابل تقدیر را دریافت و لوح تقدیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را به دست آوردند.
بر اساس این گزارش، ششمین جشنواره ملی حرکت در گروه‌های پنج گانه علوم پایه، فنی مهندسی، هنر و معماری، علوم کشاورزی و دامی و علوم انسانی و در محورهای پژوهشی، آموزشی، مسابقات علمی و فناوری، ابتکار، نوآوری، تألیف و ترجمه کتاب، فعالیت‌های ترویجی، اختراع، نشریات علمی، کارآفرینی با هدف نمایه‌سازی آثار، تولیدات و دستاوردهای انجمن‌‌های علمی در دانشگاه‌ها، مدیریت دانش و منابع اطلاعاتی تولید شده در انجمن‌های علمی دانشجویی، شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن‌های علمی دانشجویی برگزیده در عرصه‌های آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار و ایجاد فن‌بازار و نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در کنار صنایع به منظور تقویت پیوند‌ها میان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگ‌سازی در این مسیر با حضور بیش از ۷۰ دانشگاه از سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
یادآور می‌شود: در حال حاضر ۶۴ انجمن علمی دانشجویی در این دانشگاه در رشته‌های عمده تحصیلی به فعالیت‌های علمی مشغول هستند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز