بانوان زنوز در مسابقه آشپزی غذای سالم؛ خانواده سالم، شرکت کردند

در پایان این مسابقه و بر اساس شاخصهای ارزش غذایی، مقرون به صرفه بودن، طعم و مزه، تزیین و بکار گیری ابتکار و خلاقیت توسط هیئت داوران، سه خانواده به عنوان شرکت کننده برتر، معرفی وجوایزی توسط برگزارکنندگان به آنان تعلق یافت.
ایلنا: به مناسبت ایام ا… دهه مبارک فجر برای اولین بار مسابقه آشپزی تحت عنوان «غذای سالم - خانواده سالم» در بین بانوان اعضای صندوق خرد شهر زنوز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند در آئین آغاز به کار این مسابقه با اشاره به اهمیت ترویج استفاده از غذاهای سنتی و سالم ایرانی و آشنایی با روشهای پخت انواع غذاهای محلی در جامعه گفت: بانوان و بخصوص مادران نقش اساسی در آموزش تغذیه مناسب و صحیح با غذاهای سنتی و انتقال آن به فرزندان خود دارند و این امر به منزله افتخاری بزرگ تلقی میشود و این عمل خود نوعی انتقال فرهنگی مثبت از نسل فعلی به نسل جوان جامعه خواهد بود.
جلال رحیمزاده افزود: از نظر سلامت غذایی، غذاهای سنتی و محلی علاوه بر تنوع غذایی، از کیفیت و ارزش غذایی بالایی برخوردارند و قرار دادن این غذاها در سفره خانوارها سلامتی و نشاط خانواده و جامعه را درپی خواهد داشت.
رحیمزاده با تاکید بر اهمیت غذاهای سنتی گفت: معرفی غذاهای سنتی به نسل جدید و اهمیت آنها در سبد خانوار از اهداف اصلی برگزاری این مسابقه آشپزی محسوب میشوند.
گفتنی است در این رقابت، ۱۳ نفر از بانوان شرکت کننده به همراه اعضای خانواده خود حضور داشتند. که در پایان این مسابقه و بر اساس شاخصهای ارزش غذایی، مقرون به صرفه بودن، طعم و مزه، تزیین و بهکار گیری ابتکار و خلاقیت توسط هیئت داوران، سه خانواده به عنوان شرکت کننده برتر، معرفی وجوایزی توسط برگزارکنندگان به آنان تعلق یافت.