معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز:
سینماگران باید از جنس مردم باشند
اگر سینماگران از جنس ملت نباشند، در این عرصه تضاد شکل میگیرد و آثار تولید شده علیرغم صرف هزینههای هنگفت نمیتواند همسو با افکار و اندیشههای مخاطبان باشد.
ایلنا: معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز گفت: سینماگران باید از جنس مردم بوده و تولیداتشان نیز پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا حجهالاسلام «احمد حمیدی» با اشاره به اینکه استان آذربایجانشرقی مهد پرورش هنرمندان برجسته بسیاری در عرصههای مختلف علیالخصوص سینما است، گفت: جشنواره فیلم فجر همه ساله همزمان با ایامالله دههٔ فجر انقلاب اسلامی، تازههای تولید شده در عرصه سینما را به نمایش میگذارد و نمایش فیلمهای این جشنواره در استان همزمان با تهران که برای نخستین بار در این استان اتفاق میافتد، میتواند موجب شکوفاسازی خلاقیتها در هنرمندان استانی شود.
حمیدی افزود: این جشنواره همچنین باعثایجاد نشاط اجتماعی شده و حضور جمعی از هنرمندان در کنار هم و در کارگاههای نقد و بررسی فیلمهای نمایش داده شده، موجب دستیابی فعالان این عرصه به یک تفاهم مشترک در مورد تاثیرات سینما میشود و در این میان هنرمندان جوان نیز میتوانند از فرصت ایجاد شده برای تقویت توانمندیهای خود و الهام از آثار پیشکسوتان سینما، به نحو مطلوب بهره گیرند.
وی گفت: جشنواره فیلم فجر با توجه به صبغه و پیشینه برگزاریاش همچنین میتواند زمینهساز تولید فیلمهایی با محوریت سینمای ارزشی و اسلامی شود.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز، با اشاره به جایگاه سینما و تاثیر آن در رفتارهای اجتماعی، گفت: اگر فیلمسازان بتوانند آثار خود را با نیازها و خواستهای مردم و جامعه تطبیق دهند، و آثاری را تولید کنند که به دور از رفاه زدگی یا سیاهنمایی و کتمان واقعیتهای رایج جامعه باشد، درواقع به ساختار سینمایی متعالی و پیشرو دست یافتهاند.
حمیدی تاکید کرد: در شکل گیری سبک زندگی اسلامی و ایرانی که همواره مورد تاکید مقام عظمای ولایت نیز هست، سه عامل شامل طراحان و سیاستگذاران، کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف و زمینه اجتماعی تاثیرگذار هستند و با نگاهی اجمالی به فضای اجتماعی در برهه کنونی، میتوان دریافت که جامعه ایران بستری مناسب برای تولید و تکثیر آثار اسلامی است و براین اساس باید تولیدات هنری اینجامعه نیز درشان ملت مسلمان باشد.
وی تاکید کرد: اگر سینماگران از جنس ملت نباشند، در این عرصه تضاد شکل میگیرد و آثار تولید شده علیرغم صرف هزینههای هنگفت نمیتواند همسو با افکار و اندیشههای مخاطبان باشد.
وی تاکید کرد: فلیمسازان باید به این نکته اشراف داشته باشند که در فضایی زندگی میکنند که مردم سبک زندگی الهی را برای خود برگزیدهاند و نیاز این مخاطبان آثاری فاخر و منطبق بر فرهنگ اسلامی است.
لازم به ذکر است جشنواره بینالمللی فیلم فجر همزمان با تهران در استان آذربایجانشرقی نیز به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با همکاری استانداری آذربایجانشرقی و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز از شانزدهم تا بیست و پنجم بهمن ماه جاری برگزار میشود.