جشنواره پخت غذاهای آبزی در آذرشهر برگزار شد
کدبانوهای شهرستان آذرشهر با غذاهای دست پخت خود از گوشت ماهی به صورت سرخ کرده و آب پز و با روش خاص تزئینی در این جشنواره حضور یافته بودند.
ایلنا: همزمان با بزرگداشت دهه فجر جشنواره پخت غذاهای آبزیان در سالن جهاد کشاورزی بخش گوگان شهرستان آذرشهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در این جشنواره غذایی که ۳۵ نفر از بانوان این شهرستان با پختن انواع غذاهای آبزیان شرکت کرده بودند.
کدبانوهای شهرستان آذرشهر با غذاهای دست پخت خود از گوشت ماهی به صورت سرخ کرده و آب پز و با روش خاص تزئینی در این جشنواره حضور یافته بودند.
شایان ذکر است داوران و کارشناسان مواد غذایی و کشاورزی نحوه پخت و تزئین غذاهای آّبزی این جشنواره را قضاوت و دست پخت چهار نفر از آنان را ممتاز و برتر معرفی کردند که هدایایی به این بانوان اهدا شد.
گفتنی است بیش از ۲۵۰ نفر از بانوان خانه دار و شاغل و دختران در این جشنواره کرده بودند که با نوع پخت غذاهای آبزیان آشنا شدند.